TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor yarın evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye MEDAŞ Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve hakem Yasin Kol tarafından yönetilecek. Yeşil Beyazlılar bu kritik maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

TFF Süper Lig’de 9. Hafta bugün oynanacak karşılaşmalara başlayacak. Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, yarın evinde önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar saat 16.00’da İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa’yı konuk edecek. MEDAŞ stadyumunda oynanacak karşılaşma hakem Yasin Kol tarafından yönetilecek. Kol’un yardımcılığını Gökhan Memişoğlu ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Yiğit Arslan ise müsabakanın dördüncü hakemliğini yürütecek.

Konyaspor’da zorlu maç öncesi tek hedef galibiyet. Milli ara öncesi, deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup ederek büyük sürprize imza atan Anadolu Kartalı, Kasımpaşa’yı da yenerek bu çıkışını sürdürmek istiyor. Zorlu maç öncesi sakat oyuncuların dönmesi ile mutlu olan Anadolu Kartalı’nda, koronavirüs testi pozitif çıkan isimler forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim