TFF Süper Lig’in 14. Haftasında temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak Gaziantep FK, dün evinde Denizlispor’u ağırladı. Güneydoğu ekibi öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikte sona ererken, ikinci yarının başında Gaziantep Kayode’nin golü ile 1-0 öne geçti. Rakip Denizlispor ise bu golden birkaç dakika sonra Hadi Sacko ile beraberliği yakaladı. İki takımın da galibiyet için yüklendiği son bölümde beraberlik golünü atan Hadi Sacko yine sahneye çıktı ve attığı gol ile Denizlispor’a 3 puanı kazandırdı. 

Gaziantep FK bu sonuçla 16 puanla 12. Sırada kalırken, Denizlispor 17 puanla 10 sıraya yükseldi. Konyaspor’un gelecek hafta evinde ağırlayacağı Gaziantep FK son 8 maçta 4 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyetle istikrarsız bir görüntü sergiliyor. Maç sonu açıklamalarda bulunan Gaziantep teknik direktörü Sumudica, “Bu maçı kaybetmeyi hak etmedik. 1-0'ı da yakalamıştık. Defansımız hazır değildi ilk yediğimiz golde. İkinci golü de kontradan yedik. Biz rakiplerimize hediye sunuyoruz. Hızlı oyuncularının olduğunu biliyordum. Oyuncularımızı uyarmıştım. Ama hiçbir şeye saygı duymadık. İşinize saygı duymazsanız bunu ödemek zorundasınız” ifadelerini kullandı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim