Gözünü süper lige çeviren, bunun için de ilk 6 takım arasına girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor, bugün saat 15.30'da sezonun son deplasman maçında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Kartal'ın tek düşüncesi bu maçtan puan almak

Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün olmak ya da olmamak maçı kadar önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Başka bir deyişle   Torku Konyaspor, bugün sezonun son deplasman maçında  Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek.. Hedef,  maçı kazanarak ilk 6 şansını artırmak. Maç internetten yayınlanacak. GAP Arena Stadında oynanacak ve saat 15.30'da başlayacak  maçta İstanbul bölgesinden Süleyman Abay düdük çalacak. Abay'ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Cemal Büngül yaparken, maçın dördüncü hakemi Harun Yücedağ. Bu maçın hazırlıklarının Konya bölümünü Perşembe günü tamamlayarak Cuma sabah 18 kişilik kadro ile Şanlıurfa’ya giden yeşil-beyazlılar, aynı gün akşam ve dün Şanlıurfaspor tesislerinde iki çalışma daha yaparak dinlenmeye çekildi.. Kartallar, Şanlıurfaspor’u yenerek ilk 6 hedefine bir adım daha yaklaşmayı ve son maçı daha rahat çıkmayı amaçlıyor.
Torku Konyaspor’da, bugünkü maç öncesi; sarı kart cezalısı Selim ile birlikte  Ali Dere, Neca, Semih, Murat Kalkan ve Erkan Sekman kadroda yok.. Selim’in yokluğunda stoperde Ali Turan görev yapacak. Orta alanda ise Şenol’un ilk 11’de çıkması bekleniyor.. Yeşil-beyazlı takımda; Ars, Muhammet, Erdal ve Recep ise, 3’er sarı kartla oynayacaklar.. Bu futbolcular Şanlıurfa karşısında da kart görmeleri halinde bir sonraki Ankaragücü maçında oynayamayacaklar.  Torku Konyaspor, Şanlıurfaspor karşısında muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Kaya- Tolga, Ali Turan, Erdinç, Muhammet- Şenol, Murat Akın- Ömer Ali, Recep, Erdal- Ars..
Torku Konyaspor ile Şanlıurfaspor, bugün 3. kez karşı karşıya gelecek.. Daha önce iki takım arasında oynanan kupa maçını Urfa ekibi 2-1 kazanmış, ligin ilk yarısında Konya’da yapılan maç, 0-0 berabere sonuçlanmıştı. İstanbul Bölgesi hakemi Süleyman Abay ise, bu sezon Kartal’ın ilk maçına çıkacak. Abay, en son geçen yıl Gaziantep deplasmanında oynanan ve Torku Konyaspor’un 2-1 kazandığı maçı yönetmişti.
 

Editör: TE Bilişim