Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak ve Mali İşler Müdürü Bahri Bıçakçı bugün SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Konyaspor'un işleyişiyle ilgili gözle görülür değişiklikler yaşandığının farkındayız diyerek söze başlayan il müdürü Yavuz "Uzun süredir Konya'dayım ve il müdürlüğümüz bünyesinde Konyalı hemşehrilerimize elimizden geldiğince kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bu arada Konyaspor'u da yakından takip etme şansına sahip olduk. Adım adım çok daha kurumsal bir yapıya ilerlediğini iş ortaklığımız nedeniyle de yakından gözlemleme imkanımız oldu. Şehrimizin ve ülkemizin güzide takımının başarıları bizleri gururlandırırken, işleyişi açısından herhangi bir sorunla kurum olarak karşılaşmamız, Konyaspor'un idari açıdan ne kadar ciddi ve doğru yönetildiğini de ortaya koyuyor. Bu bağlamda hem şahsınızı hem de Konyaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Genel Müdür Muhammed Ak ise " Burada kurumlara borcu olmayan Konyaspor'un bir neferi olarak bulunuyorum. Türkiye'de kulüplerin finansal açıdan ne tür zorluklar içinde ayakta kalmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz. Bu anlamda Konyaspor'umuzun dünden bugüne geldiği noktayı en iyi görebilecekler arasında sizler de bulunuyorsunuz. Kurumlara borcunu ödemekte zorlanan bir Konyaspor'dan bugün bulunduğumuz konuma gelmek her Konyasporlu için gerçek bir gurur vesilesidir. İnşallah mali disiplini elden bırakmadan taahhütlerimizi zamanında yerine getirerek kulübümüzü çok daha güzel günler ve başarılar için yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Genel Müdür Muhammed Ak, SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz'un isminin yazılı olduğu formayı ve atkıyı kendisine hediye etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim