KONYASPOR OYNAMANIZDAN SONRA NASIL BİR DEĞİŞİM YAŞADINIZ?

Milosevic: Hocamızın ve yardımcı hocalarımızın sayesinde hepimiz gelişim gösterdik. Burada kendimizi çok mutlu hissediyoruz. Olanaklarımız iyi. Amir Hadziahmetovic ilk geldiğinde genç bir oyuncuydu. Onu sahada gerçek bir oyuncu ve gerçek bir adam olarak görüyorum. Sahada aldığı süre ile beraber kendisini geliştirdi. Bu gelişimde Aykut hocanın da payı var. Geçen sene bir sakatlık dönemi geçirdi ve bu dönemi güçlü karakteriyle aşmayı başardı.

AYKUT KOCAMAN’IN TAKTİĞİ SİZİN İÇİN NE İFADE EDİYOR?

Milosevic: Aykut Kocaman çok iyi bir taktisyen ve çok iyi bir karaktere sahip. Oyuncularla çok iyi diyaloğa sahip. Aykut hoca oyunculardan her daim maksimumu vermelerini istiyor. Ve biz de Aykut Hoca'nın bu istekleri için elimizden geleni yapıyoruz

Hadziahmetovic: Birçok kaliteli hoca var ve Aykut Kocaman bunlardan bir tanesi. Çok değerli bir insan. Bizi maçlara çok iyi hazırlıyor. Tabii ki onun beklentilerini karşılaşmak da çok kolay olmuyor. Takım oyunu oynuyoruz ve zamanı geldiğinde atağa hep birlikte çıkmamız, defansa da hep birlikte dönmemiz gerekiyor. Bunu elimizden geldiğinde yapmaya çalışıyoruz. Bu kenetlenmenin de bize başarıyı getirebileceğini düşünüyorum.

SKUBİC HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Hazdiahmetovic: Bu koşuları yapan bir defans oyuncusu görmek gerçekten bizim için önemli. Çok değerli bir oyuncu

Milosevic: Skubic adeta 'hayvan' gibi koşuyor. Yorulmuyor. Bu koşularını maç boyunca sürekli yapıyor. Ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Sayesinde birçok gol atıyoruz. Pozisyon buluyoruz. Umarım bu şekilde devam eder.

KONYA SİZE NELER HİSSETTİRİYOR?

Milosevic: Konya'da mutluyum. Evimizde gibiyiz. Bajic gittikten sonra da Amir ile olan sıkı dostluğumuz da devam etti. Konya'da olmaktan çok mutluyuz.

KONYASPOR’DA BİR BALKAN KÜLTÜRÜ OLUŞTU…

Hadziahmetovic: Kendi dilimizden birçok oyuncunun olması bir avantaj. Burada 7 Balkan oyuncusu var ve bu sayede kendimizi evimizde hissediyoruz.

Milosevic: Amir'e katılıyorum. Aynı dili konuşmak bizim için büyük bir avantaj. Kendimizi bir ailenin parçası ve kardeş gibi görüyoruz. Bu durumun da Konyaspor'a bir avantaj olarak döndüğünü düşünüyorum.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim