Konya şampiyonu olarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazanan Konyaspor U18 Erkek Basketbol Takımı, turnuvayı şampiyon tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Konyaspor U18 Erkek Basketbol takımı Konya şampiyonu olduktan sonra katıldığı Bölge Şampiyonası’nı da şampiyon tamamladı. Bölge Şampiyonası’nda da rakiplerine diz çöktüren yeşil-beyazlılar hedefi şimdi de Çanakkale’de katılacağı Türkiye Anadolu Finalleri’nde şampiyon olmak. Konyaspor U18 Erkek Basketbol Takımı yoluna emin adımlarla devam ediyor. Genç Kartallar, ilk olarak Konya şampiyonunu belirleyen maçta Diltaş Koleji’ni 73-63 yenip Konya’yı Bilge Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanmıştı. Bölge Şampiyonası’nda C grubunda mücadele eden Genç Kartallar, Kayseri Erciyes Koleji, Hatay Anadolu Basketbol ve Kahramanmaraş Basketbol ile karşılaştı. Grubunu ikinci sırada tamamlayan yeşil- beyazlılar finale çıktı. Final karşılaşmasında ise Gaziantep Şehit Kamil Belediye Basketbol’u 59-56 yenen Konyaspor U18 Basketbol Takımı Bölge Şampiyonu oldu ve Çanakkale’de düzenlenecek olan Türkiye Anadolu Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

Konyasporlu genç yıldız adaylarının Çanakkale’de düzenlenecek olan finallerde de önemli başarılara imza atması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim