Yapılan açıklamada, “Kulübümüz Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak ile son bir hafta içinde sponsorluklarla ilgili birtakım görüşmeler gerçekleştirmiştir. Sayın Valimiz, daha öncekilerde dahil olmak üzere kendisiyle yaptığımız tüm görüşmelerde şartlar ne olursa olsun kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğini defaatle dile getirmiştir.

Şehrimizde görev yapmaya başladığı ilk günden bu yana kulübümüzün içinde bulunduğu sorunlarla mesai mefhumu gözetmeksizin yakından ilgilenen ve bu sorunların çözümü için yoğun çaba sarf eden Cüneyit Orhan Toprak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda elinden gelenin fazlasını yaparak camiamızın sevgisini kazanmıştır.
Sayın Valimiz hatırlanacağı üzere sadece sponsorluk bağlamında sağladığı destekle kalmamış aynı zamanda iç saha maçlarımızın tamamını tribünden izlemenin yanı sıra Göztepe ile deplasmanda oynadığımız Süper Lig müsabakasını da ailesiyle birlikte takip etmiştir. Öte yandan “Okul Tribünü” projesiyle de birçok öğrencimizin maçları yerinde izlemesine vesile olmuştur.

Konya’nın efsane valilerinden rahmetli Kemal Katıtaş gibi, Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ta ziyaret ettiği işyerleri, bir araya geldiği esnaflar ve katıldığı toplantılarda, bu şehre yapılan hizmetlerin yanı sıra İttifak Holding Konyaspor’umuzu gündeminin ilk maddeleri arasına alarak, aidiyet olgusunun güçlendirilmesi ve her yerde Konyaspor’un konuşulması adına güçlü bir irade ortaya koymuştur.

İttifak Holding Konyaspor Kulübü olarak; Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a çok kıymetli destekleri, camiamıza gösterdiği teveccüh için bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki yıllarda da Konya ve Konyaspor’a yaptığı hizmetlerde yanında olduğumuzu ifade ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim