Sezon başından beri sürekli sorunlarla uğraşan Konyaspor yönetimi en çok ihtiyaç duyduğu dönemde taraftarı ile bütünleşmek yerine kendi taraftarının tribüne gelmesini engellemeye çalışıyor. Bazı taraftarların sebepsiz bir şekilde kombine yüklemesinin yapılmadığı iddia edildi.

Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar’a bağlı Tek Sevdam Konyaspor Grubu sezon başında Konyaspor yönetiminden Doğu Üst Tribünü (Maraton) B ve C bloktan 750 kişilik yer talep etti. Bu talebi kabul gören grup üyeleri kombine kartlar için başvuruları kabul etmeye başladı. İlk 500 kişilik kombineler sorunsuz bir şekilde yüklenirken, daha sonra Konyaspor yönetimi ani bir karar değişimine gitti ve kombine yüklemesini durdurdu.

Grup yöneticilerinin sorunun çözümüne yönelik bütün çabaları ise sonuçsuz kaldı. Yaklaşık 150 taraftarın kombineleri yönetim tarafından yüklenmedi. Kombine yükleme işleminin neden durdurulduğu yönünde herhangi bir açıklama yapılmazken, grup yöneticileri bu tavır üzerine kombine almak isteyen taraftarların paralarını iade etme kararı aldı. Tek Sevdam Konyaspor Grubu yöneticilerinden Hasan Yiğit, konu ile ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Kulüplerin taraftar bulmak için her yöntemi denediği bu dönemde bizim kulübümüzün taraftarı görmezden gelip keyfi uygulama içine girmesini hayretle izlemekteyiz” ifadelerini kullandı.

‘Konya’da sadece Konyaspor’un desteklenmesi’ mottosu ile sosyal medyada ortaya çıkan Tek Sevdam Konyaspor Grubu yaptığı pozitif organizasyonlarla adından söz ettiriyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim