Ancak Konyaspor yönetimi gündemdeki isimleri yalanlarken, sol bek transferi için de henüz net bir karar olmadığını belirtti. Yeşil beyazlıların önceliği Anadolu Selçukspor’dan kadroya katılan genç oyuncu Ali Yaşar. Sol bek transferine soğuk bakan Konyaspor yönetimi kampa kadar sol bek transferi yapmayacak ve Ali Yaşar ile ilgili teknik heyetten gelecek yeterlilik raporunu bekleyecek. 

Teknik Direktör Rıza Çalımbay Ali Yaşar’ı yeterli bulursa takıma sol bek takviyesi yapılmayacak. Tersi ihtimalde ise Konyaspor yönetimi Ferhat’a alternatif olarak yeni bir oyuncu için girişimlere başlayacak.

ALİ YAŞAR KİMDİR?

Atiker Konyaspor’un Anadolu Selçukspor’dan transfer ettiği ve Ferhat’ın yedeği olarak kadroda tutmayı düşündüğü Ali Yaşar futbola Belçika’nın Standart Liege takımının alt yapısında başladı. Belçika’nın bütün yaş katagorilerinde milli formayı giyen genç oyuncu geçen sezon başında Anadolu Selçukspor’a transfer edildi. 23 yaşındaki Ali Yaşar Anadolu Selçukspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim