En az 2 santrafor transfer etmesi beklenen Anadolu Kartalı’nda ilk netleşen isim Muhammet Demir. Geçen sezonu Gaziantep FK takımında kiralık geçiren deneyimli oyuncu için Başakşehir’in kapısı çalınacak.

BÜLENT KORKMAZ İSTİYOR

Gelecek sezon gol yollarında etkili bir takım kurmak isteyen Konyaspor, gözünü Muhammet Demir’e dikti. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın çok istediği golcü oyuncunun bonservisi Başakşehir takımında bulunuyor. Konyaspor’un kiralamak için harekete geçtiği tecrübeli oyuncu için kiralama ücreti verilmeyecek ve maaşının bir bölümünü ise Başakşehir ödeyecek.

İKİNCİ SANTRFOR OLACAK

Konyaspor’un transfer listesinde olan Muhammet Demir, Konyaspor’a gelmesi durumunda takımın ikinci santraforu olacak. Asıl golcü transferinde acele etmeyen Yeşil Beyazlılar, Muhammet ile santrafor hattını sigortaya alacak.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın Muhammet’i forvet arkasında da oynatmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

MUHAMMET DEMİR KİMDİR?

10 Ocak 1992 doğumlu olan Muhammet Demir Bursaspor alt yapısında yetişti. Gaziantepspor ile profesyonel olan deneyimli oyuncu daha sonra Trabzonspor’a transfer oldu. Şanssız sakatlıkları nedeniyle bir türlü istediği performansı sergileyemeyen Muhammet, Sivasspor macerasının ardından İstanbul Başakşehir tarafından transfer edildi. Golcü oyuncu geçen sezonu Gaziantep takımında kiralık olarak tamamladı.

28 yaşındaki oyuncu kariyerinde 190 Süper Lig maçına çıktı, 43 gol atma başarısı gösterdi. Deneyimli santrafor 2 kez de A Milli Takım forması giydi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim