Konyaspor'da teknik adam arayışı sürüyor. Hüsnü Özkara'dan boşalanteknik direktörlük için göreve getirilmesi düşünülen teknik adamlarla yakıntemasa geçen Konyaspor yönetimi, bu konuda aceleci davranmıyor. Kulübünşartlarına en uygun olan bir teknik adamla masaya oturacaklarını söyleyenKonyaspor'lu yöneticiler, Adanaspor maçına kadar bu sorunu çözmenin gayretinigösterdiklerini söylediler. Basında ismi geçen teknik adamların olduğu gibiismi basında telaffuz edilmeyen teknik adamların da Konyaspor'da görev yapmaisteklerinin olduğunu bildiren bazı yöneticiler ise kulübün menfaatlarına enuygun olan, takıma katkı koyabilecek bir teknik adamla masaya mutlakaoturacaklarını bildirdiler.

HAZIRLIKLARDEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor'da, bir yandan yeni teknik direktör arayışları sürerken,diğer yandan Pazar günü ligin 13. haftasında deplasmanda Adanaspor ileoynanacak maçın hazırlıkları yapılıyor. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerindegerçekleştirilene taktik ağırlıklı antrenmanlarda futbolcuların moralinin iyiolduğu gözlendi. Antrenörler Muharrem Aydın ve Tayfun Türkmen yönetimindeyapılan çalışmaya sakatlıkları nedeniyle tedavi olan İshak ve Semih dışında tümfutbolcular katılmakta.. Dün de öğle saatlerinde teknik-taktik çalışanKartallar, bugün de taktik çalışacaklar ve hazırlıkları Cumartesi sabahgerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlayarak aynı gün öğle yemeğinden sonraAdana’ya giderek kampa girecekler. Torku Konyaspor’da, Adana maçı planları puanüzerine yapılıyor.

Futbolda günün vegeleceğin kendileri adına büyük önem taşıdığını, geçmişi unutmak zorundaolduklarını belirten Konyaspor'un genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner, AdanasporA.Ş. maçıyla yeni bir sayfa açacaklarına ve yakalayacakları çıkışla da TorkuKonyaspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarına inandığını söyledi.Ömer Ali Şahiner, "Şimdigeçmişi konuşmanın fazla bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Hz Mevlana'nın'Dün dünde kaldı cancağazım şimdi yeni şeyler söylemek lazım' diye güzel birsözü var. Bizim içinde dün dünde kaldı. Şimdi önümüze bakmamız lazım. Tabikiböyle ayrılıklar üzücü oluyor ama yapacak bir şey yok. Bunlar futbolda veprofesyonellikte var. İnşallah Adanaspor A.Ş. maçıyla ve yeni gelecek teknikekiple bir galibiyet serisi yakalayıp bir an önce Torku Konyaspor'u hak ettiğive olması gereken yere taşırız. İçerisinde bulunduğumuz durum gerçekten hiçistemediğimiz bir durum. İyi işler yapacak kapasiteye sahibiz. Tek ihtiyacımızbir an önce toparlanarak yeniden kafa olarak işimize odaklanmak"şeklindegörüş belirtti.

HAKEM ALİPALABIYIK

TürkiyeFutbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, PTT 1.Lig'in 13.haftasında oynanacakmaçları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 25 Kasım Pazargünü 5 Ocak Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak Adanaspor -Torku Konyaspormücadelesinde Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını HakanEygü ve Oğuz Terzi yaparken, maçın dördüncü hakemi Özer Özden. PTT 1.Lig'de13.hafta maçları ve yönetecek hakemler şöyle: 24 Kasım Cumartesi günü saat14.00'de oynanacak olan Ankaragücü-Samsunspor maçını Taner Gizlenci, Kartalspor-Erciyesspormaçını ise Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Saat 16.00'da oynanacak GaziantepBelediye-Adana Demirspor maçını bölgemiz hakemlerinden Deniz Çoban yönetirken,saat 19.00'da oynanacak günün son maçı Bucaspor-Göztepe karşılaşmasında ise HakanCeylan görev yapacak. 25 Kasım pazar günü ise saat 13.00'de oynanacakŞanlıurfaspor-Boluspor maçını Abdullah Yılmaz, 1461 Trabzon-Tavşanlı Linyitmaçını ise Özgüç Türkalp yönetecek. Saat 14.00'de oynanacak olanManispor-Rizespor maçını Suat Arslanboğa yönetirken, saat 19.00'da oynanacakolan Adanaspor-Torku Konyaspor maçını ise Ali Palabıyık yönetecek.  PTT 1. Lig'de 13. haftanın kapanış maçı 26Kasım pazartesi günü saat 20.00'de Karşıyaka ile Denizlispor arasında oynanacak.Bu karşılaşmada ise Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.


Editör: TE Bilişim