Torku Konyaspor'da, PTT 1. Ligin 12. hafta kapanışmaçında, pazartesi günü lider Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maçınhazırlıkları bir günlük izinin ardından önceki akşam yapılan antrenmanlabaşladı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerindeki çalışmaya Semih Aydilek, İshak Çakmakve Ümit Milli takımında bulunan Ömer Ali Şahiner katılmadı. Futbolcularınmorallerinin iyi göründüğü antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.Ardından gruplara ayrılan oyuncular koşu çalışması yaptı. Antrenman açma-germehareketleriyle tamamlandı. 

Kartallar, dün ise, sabah ve akşam saatlerinde olmaküzere; kondisyon ve teknik-taktik çalışması yaptılar. Hafta boyuncaantrenmanları taktik çalışmalarla sürdürecek olman Tortu Konyaspor’dahazırlıklar Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerdekampa alınacak. Ümit milli takımda bulunan Ömer Ali Şahiner ise muhtemelenbugün akşam Konya’ya dönecek ve Cuma günü takımla birlikte çalışmalarakatılacak.

Torku Konyaspor’da, Ali Turan ve Erkan Sekman’ınoynayacak durumda olması teknik adamları sevindirirken, planlar ise 3 puanüzerine yapılıyor.. Dahası, yeşil-beyazlı takımda yönetici,i teknik adamlar vefutbolcular 3 puanda birleştiler. Erciyesspor’u yenerek yeni bir başlangıçyapmayı amaçladıklarını açıklayan basın sözcüsü İbrahim  Çınar ile teknik direktör Hüsnü Özkara, ilkyarıda kalan 6 maçı en az puan kaybıyla kapatmak istediklerini sözlerineeklediler. Torku Konyaspor ilk yarıda kalan 6 hafta da sırasıyla; iç sahadaErciyesspor, Karşıyaka ve Şanlıurfa ve deplasmanda da Adanaspor, Manisaspor veAnkaragücü ile karşılaşacak.

ÖZKÖYLÜ: KONYASPOR HEDEFLİ BİR TAKIM

Kayseri Erciyesspor,PTT 1. Lig’in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçıhazırlıklarına başladı. Hacı Boydak Tesisleri’nde teknik direktör Osman Özköylüyönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve düz koşuyaptı. Ligin zirvesinde kalmak istediklerini vurgulayan Özköylü, “Özellikle sondakikalarda yediğimiz gollerle kaybettiğimiz puanlar belki bizim şuanda ligyarışında çok önde olmamızı sağlayabilirdi ama demek ki hatalar yapmışız ki bupuanları kaybettik ve bunun telafisini yapmak durumundayız. Şuan hala ligin üstsıralarındayız ve mümkün olduğu kadar burada kalıcı olmak istiyoruz. Bu kolaydeğil. Bu lig çok zorlu. Çok hedefi olan takım var. Çok iyi mücadele ve keyiflimaçlar oluyor. Herkes kazanmak istiyor. Bizde bu maçlarda daha güçlü olmak vekazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Ligde hiçbir takımın butakımı yeneriz deme şansı yok. Konyaspor'da hedefi olan bir takım. Onlardaçıkış arıyorlar. Bizde ligin zirvesinde olan bir takım olarak oradaki yerimizikorumak istiyoruz. Bu amaçla maça 3 puan için çıkacağız. Keyifli bir maçolacağını düşünüyoruz. İnşallah başarılı oluruz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim