TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Pazartesi günü oynanacak Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil beyazlılar bir yandan Süper Lig’in ilk yarısında oynayacağı 3 maça hazırlanırken diğer yandan da devre arasında yapacağı transfer hamlelerini planlıyor. Yeşil beyazlılar devre arasında köklü bir değişimin alt yapısını oluşturacak.

TEDBİR DEĞİL YENİDEN YAPILANMA

Süper Lig’e büyük umutlarla başlayan ancak aldığı kötü sonuçlarla kendini düşme hattında bulan İttifak Holding Konyaspor’da ilk aşama ilk yarının sonunda oynanacak zorlu maçları en az zararla atlatmak. Anadolu Kartalı hasarsız bir şekilde devre arasına ulaşabilirse, transfer anlamında hızlı bir süreç yaşayacak. Yapılacak takviyelerle sıralamadaki konumundan kurtulmaya çalışacak olan Yeşil Beyazlılar’ın ana hedefi ise yeni kadro yapılanmasının temelini atmak.

4 YA DA 5 TRANSFER YAPILACAK

Konyaspor’da devre arası transfer planlaması hemen hemen hazır. Son 3 maçın sonuçlarına göre yeniden şekillendirilebilecek olan planlamaya göre Konyaspor 4 ya da 5 transfer yapılacak. Alper ve Uğur’un durumuna göre Anadolu Kartalı savunmaya 2 takviye düşünürken, ön bölgeye ise 3 takviye gerçekleştirilecek.

Gol bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan Konyaspor devre arasında alacağı özellikli oyuncularla hücum alternatiflerini çoğaltmayı arzuluyor.

UĞUR DEMİROK DÖNEBİLİR

Konyaspor’da savunmaya yapılacak takviye kararını eldeki oyuncuların durumu etkileyecek. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın Alper ve Uğur Demirok ile ilgili son kararına göre savunmaya yapılacak takviye sayısı ve bölgesi netleşecek. Alper Uludağ ile yolların ayrılabileceği konuşulurken, sezon başında kadro dışı bırakılan Uğur Demirok’un ise ikinci yarıda kadroda olabileceği konuşuluyor.

HÜCUM HATTINA YENİ SİMALAR

Konyaspor’un devre arasında özellikle ön bölgeye yapacağı transferler Anadolu Kartalı’nın simasını değiştirecek. Teknik heyet ve yönetim verim alınamayan oyuncuların yerine daha efektif oyuncuların kadroya katılmasını planlıyor. Devre arasında yapılacak takviyelerin yanı sıra kadronun değişimine sezon sonunda da devam edileceği gelen bilgiler arasında.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim