Sezonu Fenerbahçe maçı ile tamamlayan Atiker Konyaspor’da, taraftarın istifasını istediği Konyaspor yönetiminden ilk istifa geldi. Daha önce Fenerbahçe maçı sonrası istifa edeceğini açıklayan Celalettin Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Doğrularımızda oldu yanlışlarımızda ama asla art niyetimiz olmadı. Yaklaşık 2 yıldır yaptığım onurlu görevimden işlerimin yoğunluğu ve sevdiklerime zaman ayırma isteğimden dolayı istifa ediyorum...
Rabbim bize 2 kupa 2 kez Avrupa ligine gitmeyi nasip etti bizden sonra geleceklere Şampiyonluk ve Şampiyonlar ligine gitmeyi nasip eder inşallah” ifadelerini kullandı.

GÖZLER DİĞER YÖNETİCİLERDE

Atiker Konyaspor’da Celalettin Çakıcı’nın istifasının ardından gözler diğer yöneticilere çevrildi. Konyaspor yönetiminin ligde kalma mücadelesinin mutlu sona ermesinin ardından yapılan ilk toplantıda genel kurul kararı çıkması beklenmiş ancak mevcut yönetim kurulu bu kararı almamıştı. Kararın yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına bırakıldığı, toplantının ardından genel kurul kararının açıklanacağı tahmin ediliyor.

ZAMAN DARALIYOR

Sezonu sıkıntılı bir şekilde tamamlayan Atiker Konyaspor’da yönetimin alacağı genel kurul kararı ile kulübün önünü açması bekleniyor. Sezon başı ve devre arası transferleri ile kadro yapısı dağılan, pek çok yolların ayrılacağı oyuncunun yanı sıra yeni takviyeler yapacak olan yeşil beyazlı ekipte, hemen çözülmesi gereken teknik ekip sorunu da bulunuyor. Yeni yapılanma sözü verilen Konyaspor camiası bir an önce genel kurul kararı alınmasını ve yeni gelecek ekibin mevcut sorunları çözmek için çalışmaya başlamasını bekliyor.

YENİ LİSTE İDDİALARI

Atiker Konyaspor’da yönetimin genel kurul kararı alması durumunda birkaç listenin seçimde aday olacağı iddia edildi. Konyaspor camiasının yakından tanıdığı bazı isimlerin liste hazırlığı aşamasında olduğu ve yönetimin genel kurul kararının ardından kamuoyuna açıklama yapılacağı gelen bilgiler arasında.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim