Yeşil-beyazlı ekipte Hakan, Gökhan ve Pawelek’in gözü Süper Lig kulüplerinde

Konyaspor’da izin bitti ve ikinci yarı hazırlıkları dün başladı. Kısa süren izinin ardından dün öğleye kadar Belek Limak Arcadia otelde toplanan yeşil-beyazlılar günün ilk antrenmanını akşam saatlerinde otelin sahasında yaptılar. Kampa, Konya’da bulunan genç futbolcular, bazı teknik adamlar, masör ve malzemeciler otobüsle giderken, diğer futbolcular ise direkt Belek’e gelerek kampa katıldılar. Hafta boyunca, günde çift olmak üzere kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacak olan yeşil-beyazlılar yıl başından sonrada taktik çalışmalarına ağırlık verecekler.. Kartallar, 8 Ocak’ta sona erecek kamp boyunca iki’si yabancı ve bir’i yerli takımlarla olmak üzere üç hazırlık maçı oynayacaklar.  
Konyaspor’un ikinci dönem kamp çalışmalarına, sakatlığı nedeniyle ilik yarıda forma giyemeyen Ertuğrul’unda katılması b.eklenmekte. Konyaspor’dan ayrılmak isteyen Gökhan ve Hakan’ın ise durumu netleşmedi. İkinci yarı öncesi Konyaspor’da, 3 futbolcunun ayrılması gündemi gelirken, genç futbolcu Serbay da transferin gözdeleri arasında yer aldı.
ÜÇ FUTBOLCU AYRILMAK İSTİYOR
Alınan bilgilere göre, Hakan Aslantaş’a Karabükspor’dan sonra Bursaspor da talip oldu.. Bursaspor yöneticilerinin Hakan’a, “bonservisini kendini hallet” şeklinde görüş bildirmelerinin yanı sıra, Karabüküspor’un ise Konyaspor’a 600 bin TL teklif ettiği öğrenildi. Konyaspor yöneticilerinin tercihinin de Karabükspor olacağı bildirildi. Konyaspor’dan ayrılmak isteyen Gökhan Emreciksin’e ise şu ana kadar biri teklif     gelmedi. Kaleci Ömer’ini sakatlığının uzun sürmesi halinde Antalyaspor’un transfer etmek istediği kaleci Pawelek’in durumu 10 gün içerisinde netlik kazanacak. 
SERBAY, TRANSFERİN GÖZDESİ
Konyaspor’un genç futbolcusu Serbay, transferin gözdeleri arasında yer aldı.. Spor adamlarının görüşleri doğrultusunda bazı ajanslar tarafından gerçekleştirilen transfer listesinin başlarında Serbay da yer aldı.  1991 Sivas İmranlı doğumlu olan Serbay, üç sezondur Konyaspor’da futbol oynamakta.. İki sezon A2 takımın maçlarına çıkan ve Aybars ile birlikte A2 liginin en golcü isimleri arasında yer alan Serbay, bu sezon başında A takıma geçti ve ilk yarıda 16 maçta bin 11 dakika süre aldı.  
Ayrıca geçen sezonun son maçı olan Galatasaray-Konyaspor maçında da oynama şansı bulan. Serbay her hareketiyle kalitesini gösteren bir forvet elemanı olarak dikkat çekti.. Serbay, güçlü, hızlı ve teknik bir yapıya sahip olmasına karşın son hareketlerde etkisiz kalmasıyla eleştirildi. Bu sezon attığı röveşata golüyle epey konuşulan Serbay’ın mayası çok iyi, iyi bir öğretmenin elinde şekilleneceği dile getirildi.
 
Editör: TE Bilişim