Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Selva formanın sırt, Adese ise şort kısmında yer alacak. Stadın kuzey tribünü isimi de Kulesite olarak anılmaya devam edecek

Konyaspor ile son üç sezondur sponsorluk anlaşması gerçekleştiren İttifak Holding, bu anlaşmasını 2017-2018 sezonunda da devam ettirdi. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda yapılan imza törenine, Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, Kulesite AVM Müdürü Mustafa Totan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.  

Yapılan anlaşmaya göre Konyaspor’un Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında giyeceği formaların üzerinde İttifak Holding’in iştirakleri olan Adese ve Selva logoları yer alacak. Selva logosu formanın sırt kısmında, Adese logosu ise şortun üzerinde olacak. Kulesite ise Konya Büyükşehir Stadyumu’nun kuzey tribününde isim sponsoru olarak yer alacak.   

‘İTTİFAK HOLDİNG İLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ 

ANLAŞMA KULÜBÜMÜZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

İmza töreninde konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “Atiker Konyaspor’umuzun geçtiğimiz sezonlarda da ana sponsorlarından olan İttifak Holding, 2017-2018 sezonunda da kulübümüze sponsor oldu. Yanımızda oldukları ve desteklerini esirgemedikleri için İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünsal Sözbir başta olmak üzere Başkan Vekili Sayın Tahir Atila, İttifak Holding Grubu’ndan Selva, Adese ve Kulesite’nin değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Anadolu kulüpleri ancak sponsorların desteğiyle ayakta kalabiliyor. Bu sezon her ne kadar gelirlerimiz artacak olsa da yine de bütçeler açık verebiliyor. İttifak Holding markalarıyla yapmış olduğumuz anlaşma bu açıdan çok önemli. İnşallah biz de bu güzide şirketlerimizin tanıtımında önemli bir rol alırız. Konyaspor’umuz ile İttifak Holding arasında gerçekleşen anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 ‘SON ÜÇ SEZONDA OLDUĞU GİBİ BU 

SEZON DA KONYASPOR’UN YANINDAYIZ’

Atiker Konyaspor’un son dönemde büyük başarılara imza attığını dile getiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila ise, “Konyaspor, son dönemde büyük başarıya imza atarak önce Türkiye Kupası’nı, ardından da Süper Kupa’yı müzesine götürdü. Bunun yanında UEFA Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Bu anlamda; başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm Konyaspor camiasını tebrik ediyorum. Ayrıca, takıma desteklerini esirgemeyen ve tribünleri her maçta dolduran Konyaspor taraftarlarına da teşekkür ediyorum. İttifak Holding olarak son üç sezonda olduğu gibi bu sezon da Konyaspor’un yanında olmaktan onur duyuyoruz. Taraftarıyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle ülkemizde örnek bir camia haline gelen Konyaspor’umuzun yeni sezonda da hem Spor Toto Süper Lig’de hem de Avrupa arenasında göğsümüzü kabartmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum. Konyaspor forması ve tribününe sponsor olduğumuz anlaşmanın İttifak Holding, kulübümüz, taraftarlarımız ve Türk futbolu adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. İmza törenin ardından Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan,  İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila’ya Yeşil-Beyazlı takımın formasını hediye etti. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim