Torku Konyaspor Basket, kanında yasaklı madde çıkması sonucu takımdan gönderilen ve kısa bir süre cezalı duruma düşen eski oyuncusu Sean Williams hakkında kararsız. Yeşil beyazlı takıma yeniden dönüp dönmeyeceği merak edilen yıldız oyuncu ile ilgili kulüp başkan yardımcısı Kerem Öten, "Sean konusunda henüz karar vermedik, değerlendirme sürecindeyiz" dedi

Basketbol 1. Lig temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, kısa süre önce yollarını ayırdığı eski oyuncusu Sean Williams ile ilgili, takıma yeniden davet edilip edilmeyeceği konusunda henüz karar veremedi. Ligin 21. haftasında alınan örneklerde kanında yasaklı madde tespit edilen ve üç aylık bir ceza alan Sean Williams'ın cezası önümüzdeki ay içinde bitiyor. Taraftarın çok sevdiği bir oyuncu olan ve takıma olan katkısı ile de teknik ekibin de beğenisini kazanan yıldız oyuncunun Konya'daki geleceği ile ilgili konuşan Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Hakan Faydasıçok, "Sean çok başarılı bir oyuncu. Ama bir o kadar da zor bir oyuncu. Takımdaki geleceği hakkında henüz net bir karar vermedik. Teknik heyetimiz ile birlikte bu oyuncunun durumunu değerlendiriyoruz" dedi.

ÇOK BAŞARILI O KADAR DA ZOR

Sean Williams'ın Konyaspor'a çok büyük katkılarının olduğunu ve başarıda büyük bir pay sahibi olduğunu belirttiği Amerikalı oyuncu hakkında Kerem Öten, "Sean Williams, bize büyük katkılar sağlamış bir oyuncu. Yakaladığımız başarıdaki payı tartışılmaz. Bu başarılı yapısının yanında aynı zamanda zor bir oyuncu. Geçmişe baktığımız zaman bizi düşünmeye sevk eden, Aziz hocayı düşündüren bazı durumlar ortaya çıkıyor. Sean'a kapılarımız kapalı değil. Ancak biz henüz kesin bir karar vermiş değiliz. Teknik ekibimiz ile birlikte neler yapılacağı konusunda değerlendirmelerimizi yapıyoruz. En kısa zamanda da bir karara varmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Sean Williams'ın menajeri ile görüştüklerini belirten Öten, Williams'ta Konya'yı çok seviyor. Yeniden takıma dönmeyi çok istiyor. Burada başarılı bir performans yakalamıştı. Konya'da devam etmeyi istiyor. Gelinen durumdan o da üzgün. Ama dediğim gibi henüz kesin bir karar almadık"dedi.

ERSİN YAVRU

Editör: TE Bilişim