Erzurum'da 9 gün, Avusturya'da 14 günlük bir program ile çalışan temsilcimiz, hazırlıklarını Konya'da sürdürecek. Yeni sezonda Kayacık Tesisleri'ni kullanacak olan Konyaspor, oradaki tadilat bitene kadar Tatlıcak Tesisleri'nde çalışacak

Spor Toto Süper Lig'deki temsilcimiz Torku Konyaspor iki günlük iznin ardından yeniden topbaşı yapacak. Erzurum ve Avusturya kamplarını tamamlayan temsilcimiz bugün yeniden bir araya gelecek. İlk etap kamp çalışmalarını Erzurum'da gerçekleştirerek kondisyon yükleyen ekibimiz, 14 günlük Avusturya kampını taktik ağırlıklı çalışarak geçirmişti. Bugün yeniden çalışmalarına başlayacak temsilcimiz Konyaspor, lig öncesinde son hazırlıklarını yaparak eksiklerini giderecek. Yeni sezonda Kayacık Tesisleri'ne taşınacak olan Kartallar, oradaki tadilat devam ettiği için bir süre Tatlıcak Tesisleri'nde çalışacak.

İLK ÇALIŞMA BUGÜN

Torku Konyaspor Süper Lig'in ilk haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor hazırlıklarına bugün başlayacak. Erzurum ve Avusturya kamplarını tamamlayan temsilcimiz ligin ilk haftasına kadar son eksiklerini giderecek. Erzurum'da 9, Avusturya'da 14 gün boyunca yeni sezon hazırlıklarına devam eden Konyaspor'un, ligin ilk haftasına kadar önünde 11 günlük bir süre bulunuyor. Transfer çalışmalarını da sürdüren Konyaspor'da alınacak oyuncular hızlı bir şekilde çalışmalara dahil olacak.

ÇALIŞMALAR TATLICAK'TA

Hazırlıklarına bugün saat 18:00'da başlayacak olan Konyaspor çalışmalarını Tatlıcak Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Kayacık Tesisleri'ndeki tadilatın bitmesinin ardından oraya taşınacak olan Torku Konyaspor, tadilat bitene kadar Tatlıcak Tesisleri'nde çalışacak. Konyaspor gözetiminde devam eden tadilat çalışmaları Konya'da oynanacak Milli maçlar öncesinde tamamlanacak. Konyaspor'un Kayacık Tesisleri'ne geçiş yapmasıyla, Konya Anadolu Selçukspor Tatlıcak Tesisleri'ne taşınacak. Türkiye A Milli Takımı da oynanacak maçlar öncesi son çalışmalarını Tatlıcak Tesisleri'nde yapacak.

EKSİKLER GİDERİLECEK

8 Temmuz tarihinde Erzurum'da ilk etap çalışmalarına başlayan temsilcimiz Torku Konyaspor kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirmişti. 9 günlük bir çalışmanın ardından 14 günlük Avusturya kampına başlayan Kartallar, burada taktik çalıştı. Toplamda 4 hazırlık maçı oynayan ekibimiz kamp çalışmalarını tamamladı. Ligin ilk haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak olan Torku Konyaspor, burada son eksiklerini giderecek ve lige hazır bir şekilde girecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim