TFF Süper Lig temsilcimiz ittifak Holding Konyaspor’da gündem kaleci transferi. Erzurumspor ile sözleşmesi sona eren İbrahim Sehic’i kadrosuna katmak isteyen Anadolu Kartalı bir yandan da sıkıntı yaşadığı kalecisi Serkan Kırıntılı problemini çözmek istiyor.  İttifak Holding Konyaspor’da Serkan Kırıntılı problemi gündemdeki yerini koruyor. Uzun yıllardır Konyaspor kalesini koruyan deneyimli oyuncu geçen sezon yediği hatalı goller ve gördüğü kırmızı kartlarla gözden düşmüştü. Ligin son dönemine doğru kaleyi Ertuğrul’a kaptıran deneyimli kaleci ardından da yönetimden izin alarak Konya’dan ayrılmıştı.

Yeni sezon hazırlıkları başlar başlamaz Konya’ya yeniden dönen Serkan Kırıntılı hakkında teknik direktör Bülent Korkmaz olumsuz rapor verdi. Oyuncuyu takımda görmek istemediğini belirten deneyimli teknik adam, sezonun ilk antrenmanında Serkan Kırıntılı’yı takımdan ayrı çalıştırttı. Bu gelişme üzerine Serkan’ın yönetimden görüşme talep ettiği ve takımdan ayrılmak için kolaylık istediği gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ İSTİYOR

Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın takımda görmek istemediği Serkan Kırıntılı, başta Beşiktaş olmak üzere bazı Süper Lig takımları ile masada. Serkan’ın menajeri Haluk Canatar geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına bağlanarak herhangi bir takımla görüşmediklerini iddia etse de Konyasporlu taraftarlar bu iddiaya inanmamıştı.

Serkan’ın bonservisini alarak ayrılmak istediği bu yüzden Konyaspor yönetiminin kararını beklediği öğrenildi.

ANLAŞMA OLMAZSA SERKAN İKİNCİ KALECİ

Öte yandan Serkan Kırıntılı ile Konyaspor yönetimi bugün ve yarın masaya oturacak. Kulüpten alacağı bulunan Serkan taleplerini yönetime iletirken, Konyaspor yönetimi de Serkan’dan bonservis talebinde bulunacak.

Yapılacak görüşmede anlaşma sağlanırsa Serkan Kırıntılı’nın başka takımlara transferinin önü açılacak. Eğer anlaşma sağlanamazsa ise Serkan, Konyaspor ile olan sözleşmesinin son yılını ikinci kaleci olarak geçirecek.

ERTUĞRUL, SERKAN’I BEKLİYOR

Serkan Kırıntılı’nın Konyaspor’daki durumunun netleşmesi aynı zamanda Ertuğrul’u da etkileyecek. Sözleşmesi sona eren deneyimli eldiven Ertuğrul, Serkan’ın takımdan ayrılması halinde Konyaspor ile sözleşme yenileyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim