Karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Takımdaki eksikler teknik ekibikara kara düşündürüyor. TorkuKonyaspor, PTT 1. Ligde, 7. hafta maçında, bugün Samsunspor’u konuk edecek.Atatürk stadındaki maç saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Tolga Özkalfadüdük çalacak. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Özgür Ertemyaparken, maçın dördüncü hakemi Volkan Alabaş. Lige kötü başlayan ve sonhaftalarda aldığı puanlarla 8. sıraya kadar yükselen yeşil-beyazlı takımda,Samsunspor maçının hazırlıkları galibiyete parolasıyla yapıldı.. Tatlıcaktesislerinde önceki gün gerçekleştirilen antrenmana U19 Milli takımında bulunanİsmail Güven, tedavisine devam edilen Erkan Sekman ve Erdinç Yavuz katılmazken,Semih Aydilek takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Dün de tesislerde ter atanKartallar akşam da kampa girdiler.

PTT1. Lig'inin 7. haftasında kendi sahasında Samsunspor'u konuk edecek olanKonyaspor'da teknik direktör Hüsnü Özkara'nın sıkıntısı bitmiyor. Deneyimliteknik adam yaşanan sakatlıklar nedeniyle her hafta sahaya farklı bir kadro ileçıkmak zorunda kalıyor. Bugüne kadar oynanan 6 lig maçında ilk 11'de sahayadeğişik oyuncu çıkartmak zorunda kalan Hüsnü Özkara, bugün oynanacak olanSamsunspor maçında da aynı sıkıntı ile karşı karşıya kaldı. Sakat oyuncularnedeniyle her hafta değişik bölgelerde sıkıntı yaşayan Konyaspor, bugünoynanacak olan Samsunspor maçında savunmanın göbeğinde Selim ile Muhammet'e,sol bekte ise Ali Dere'ye görev verecek. Takımın önemli isimlerinden ErkanSekman, Erdinç ve Abdulkerim'in sakatlıkları, Bilal Aziz'in cezalı olmasıve  Ali Turan'ın ise hazır olmamasıÖzkara'yı kara kara düşündürüyor.

Samsunsporile geçtiğimiz yıllarda çok kez karşı karşıya gelen Torku Konyaspor, Samsun’ungeçen sezon Süperi ligde olması nedeniyle maç yapmamışlardı. Ligde bu sezon 6.hafta sonunda Konyaspor 8 puanla 9. ve Samsunspor ise, 6 puanla 12. sırada yeralmakta. Tolga Özkalfa ise, Kartal’ın bu sezon ilik maçına çıkacak. Özkalfageçen yıl içi sahada oynanan ve 0-0 sonuçlanan Akhisar maçında düdük çalmıştı.Daha önce de Konyaspor’un Antalyaspor’u deplasmanda 1-0 yendiği ve iç sahadaEskişehirspor’a 2-1 yenildiği maçları yönetmişti.  Samsunspor’u yenerek 3. galibiyetini almayıamaçlayan Torku Konyaspor’da moral süper. Sakat olan Erkan, Erdinç ve Semih ileGöztepe maçındaki hareketi nedeniyle ceza kuruluna sevk edilen ve 1 maç cezaalan Bilal Aziz bu maçta forma giyemeyecek. Torku Konyaspor bugünkü maçamuhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Selim,  Muhammet, Ali Dere- Şenol, İshak- Erdal,Neca, Ömer Ali- Sinan.
ÖZKALFA İLE İLK RANDEVU
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulutarafından, Konyaspor'un Samsunspor ile oynayacağı PTT 1.Lig 7.hafta maçındagörevlendirilen Tolga Özkalfa, yeşil-beyazlı temsilcimizin en son 2011-2012sezonunda iç sahada 15 Nisan 2012 tarihinde iç sahada oynadığı ve 0-0 beraberekaldığı Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçında düdük çaldı. Konyaspor'unbugün Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmada görev yapacak olan Özkalfa'nınyardımcılıklarını İzmir'den Cevdet Kömürcüoğlu ve Ardahan'dan Özgür Ertemyaparken, maçın dördüncü hakemi İzmir'den Volkan Alabaş.
PTT 1. Lig'e 7. haftamaçlarıyla devam edilecek. 1. Lig'de 7. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün:14.00 Kartalspor-Çaykur Rizespor (Radyo Seymen Kartal) 19.00Denizlispor-Boluspor (Denizli Atatürk) 19.00 Karşıyaka-Adana Demirspor(Alsancak) 19.00 Torku Konyaspor-Samsunspor (Konya Büyükşehir BelediyesiAtatürk) Yarın: 14.00 Şanlıurfaspor-1461 Trabzon (Şanlıurfa GAP Arena) 19.00MKE Ankaragücü-Bucaspor (Ankara 19 Mayıs) 19.00 Adanaspor-TKİ TavşanlıLinyitspor (Adana 5 Ocak) 19.00 Kayseri Erciyesspor-Göztepe (Kayseri BüyükşehirBelediyesi Kadir Has) 15 Ekim Pazartesi: 20.00 Manisaspor-Gaziantep BüyükşehirBelediyespor (Manisa 19 Mayıs)

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim