Konyaspor Retro ismiyle açılan Twitter hesabı ile taraftarla iletişim halinde olan Mustafa Oral ilk olarak da yarın yapılacak olan aday tanıtım toplantısının duyurusu kısa bir video ile yapıldı.

Duyuruda “Atiker Konyaspor Başkan Adayı Mustafa Oral'ın 'Konyaspor Retro' projesini ve aday listesini tanıtacağı Vizyon Sunumu, Cuma günü saat 15.00'te Selçuklu Kongre Merkezi'nde! Bütün taraftarımız davetlidir...” ifadelerine yer verildi.

Bu hamle taraftarla iç içe başkan adayı izlenimi nedeniyle Konyaspor taraftarının da takdirini topladı. Konyaspor Retro projesinin alt mesajının ise ne olduğu merak konusu oldu. “Geçmişten izler taşıyan yenilikler” sloganının kullanıldığı kampanyanın, 2014-2017 arasında Konyaspor yönetiminde bulunan Konyaspor Başkan Adayı Mustafa Oral’ın dönemin felsefe ve yönetim anlayışına geri döneceği şeklinde algılandı.

Mustafa Oral adaylık açıklamasında da “Konyaspor son dönemde önemli başarılar yakalamış, toplumun sempatisini kazanmış, hem sportif anlamda hem de kurumsallaşma anlamında ciddi kazanımlara ulaşmış bir kulüptür. Lakin bu sezon yaşanan şanssız süreçlerin ardından bu kazanımlar ciddi tahribata uğramıştır. Bu tahribatın ortadan kaldırılması, Konyaspor'u başarıya ulaştıran anlayışa geri dönülmesi adına aday olmaya karar verdik” ifadeleri kullanılmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim