İşte o açıklama; “2. Lig’de mücadele  eden pilot takımımız 1922 Konyaspor ile ilgili bir süreden beri yaşanan gelişmeler kamuoyunun malumudur.

Konya’mızın iki güzide ilçesinin takımımıza talip olmasıyla başlayan süreç bugün görüşmelere katılan Akşehir Heyetinin yaptığı açıklamayla ekonomik sebepler nedeniyle tıkanmıştır. Yönetim Kurulumuz görüşmelerin tamamında pilot takımımızın mevcut borcunun kapatılması karşılığında takımın devredileceğini taraflara bildirmiş ve bunun için kendilerine süre tanımıştır. Ancak ne yazık ki her iki görüşme de gelinen noktada olumsuz sonuçlanmıştır.

Pilot takımımızın devriyle ilgili konunun kamuoyu ile paylaşılmasının ardından basın yayın kuruluşlarımızda ve sosyal mecralarda birçok haber yapılmış, yönetim kurulumuzun bu icraatıyla ilgili yoğun eleştiriler camiamızın bir numaralı gündem maddesi olmuştur.

Daha önce kulübümüzde yöneticilik yapan isimler de değişik kanallarla itirazlarını bizlere kadar ulaştırmışlardır. Şimdi hepimiz için yeni bir fırsat doğmuştur. Başta bu eleştirilerin sahipleri olmak üzere, oluşturulacak bir konsorsiyuma ya da ortak çalışma grubuna, ilçelerimize sunduğumuz şartları daha da iyileştirerek 1922 Konyaspor Kulübümüzü devretmeye hazırız. Böylelikle hem iş adamlarımız  takımımıza sahip çıkmış olacak, hem de 1922 Konyaspor Kulübü varlığını Konya’da devam ettirecektir.

Sosyal mecralarda pilot takımımızla ilgili samimi düşüncelerini paylaşan Konya ve futbol sevdalısı iş adamlarımızın konu hakkındaki görüşme talepleri en kısa süre içinde değerlendirilecektir.”

SPOR SERVİSİ