Yemeğe Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Rıza Çalımbay ve ekibi, futbolcular, genel müdür Bahri Bıçakçı, sağlık ekibi, tercümanlar kulüp profesyonelleri ve pilot takım Anadolu Selçukspor’un yöneticileri ile çalışanları katıldı.

Yeni transferlerin de yer aldığı moral motivasyon yemeği oldukça samimi bir havada geçti. Yemeğin sonunda bir konuşma yapan Başkanı Hilmi Kulluk şunları söyledi: “Hepiniz hoş geldiniz, ayağınıza sağlık. Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu yemeğin gerçekleşmesinde emeği geçen Sayın Mehmet Günbaş Bey’e, fikir babası Sayın Hocam’a çok teşekkür ederim. Hayırlı, uğurlu, kazasız, belasız, sakatlık olmadan ligi en iyi yerde bitirmek dileğimle…”

İkinci Başkanı Selçuk Aksoy ise, “Sayın Başkanım, değerli hocam , yönetim kurulu üyelerimiz, Konyaspor’un değerli çalışanları ve futbolcularımız ben de hepinize hoş geldiniz diyorum. Yeni sezona başlarken böyle güzel bir günde hep beraberiz. Umarız bir yıl hep böyle güzellikler içerisinde geçer. Hepinize yeni sezonda başarılar diliyorum. Başkanımın dileklerine ben de katılıyorum. İnşallah başarılarla dolu bir sezon geçiririz. Mutluluklarla, güzel, sağlıklı, kazasız belasız sakatlıklar olmadan bir sezon geçsin. En kötü günümüz böyle olsun” şeklinde konuştu.

Moral gecesinde son sözü ise kaptanı Ali Turan aldı. “Öncelikle Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyoruz bu güzel geceden dolayı. Herkese hoş geldiniz diyorum. Yeni sezon inşallah hepimize hayırlı olur. İnşallah sakatlıksız kazasız belasız bir lig olur. İnşallah geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları bu sene yaşamayız. Herkese katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim