Ligin son ikihaftasını deplasmanda Denizlispor ve Kartalspor ile beraberliklerle tamamlayanKonyaspor, pazartesi günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçınınhazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Konyaspor, Pazartesiakşamı, lider Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maça kilitlendi.  PTT 1. Lig'de, 12.hafta Erciyesspor’u konukedecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar 3 puan parolasıyla devam ediyor.Kartallar, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktörümüz Hüsnü Özkarayönetiminde önceki akşam taktik çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana Ömer AliŞahiner, Erkan Sekman ve Semih Aydilek katılmazken, İshak Çakmak takımdan ayrıçalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grupta oynanan5'e 2 ile devam etti.

Oyuncular daha sonraiki takıma ayrılarak savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışmayaptı. Taktik çalışma ve açma-germe hareketleriyle antrenman sonra erdi. Dün deakşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde taktik çalışması yapan TorkuKonyaspor’da moral iyi. Çalışmaya, Ümit Milli takım kampından dönen Ömer Ali dekatıldı. Bugün de teknik-taktik çalışacak olan Kartallar, hazırlıkları yarınter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Erciyesspor’u yenerekLlgde yeni bir çıkış arayan Konyaspor ile lider Erciyesspor arasında yapılacakmaça ilginin oldukça büyük olduğu bildirildi.. 

Yönetici ve teknikadamlarda taraftarları maça davet ederek destek istediler. Pazartesi akşamı,saat 20.00’de oynanacak zor maç öncesi Konyaspor 14 puanla 12. ve Erciyessporile 21 puan ve fol farkıyla lider bulunmakta.. Kartallar geride kalan 11 haftada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alırken attıkları 11 gole karşılıkkalelerinde 13 gol gördüler. Erciyespor ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2yenilgi aldı.. 21 golle en çok gol atan olurken kalesinde de 12 gol gördü.

12. HAFTA HEYECANI BAŞLIYOR

PTT 1. Lig'e 12.hafta maçlarıyla devam edilecek. 1. Lig'de 12. hafta maçlarının programı şöyle:Bugün: 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor (Tavşanlı İlçe) 16.00 Göztepe-MKEAnkaragücü (Alsancak) 19.00 Adana Demirspor-1461 Trabzon (Adana 5 Ocak –Seyircisiz) Yarın: 14.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kartalspor (GASKİSpor Tesisleri) 14.00 Denizlispor-Adanaspor (Denizli Atatürk) 14.00 Boluspor-Manisaspor(Bolu Atatürk) 16.00 Samsunspor-Şanlıurfaspor (Samsun 19 Mayıs) 19.00 ÇaykurRizespor-Karşıyaka (Yeni Rize Şehir) 19 Kasım Pazartesi: 20.00 TorkuKonyaspor-Kayseri Erciyesspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk).

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim