Yeşil-beyazlı ekipte İshak dışında eksik bulunmuyor
Ligde ilk iki haftalık mağlubiyetin ardından 6 haftayı yenilgisizlik geçen ve bu seriyi iç sahada Rizespor yenilgisiyle kaybeden Kartallar, pazartesi lider Erciyesspor’u yenerek 3 haftalık galibiyet hasretini dindirmeyi ve yeni bir çıkış yakalamayı amaçlıyor. Konyaspor’da, Erciyesspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor. Önceki akşam, Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde taktik çalışan yeşil-beyazlı taktımın antrenmanına Semih Aydilek dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İshak Çakmak'ın takımdan ayrı çalıştığı antrenman taktik çalışma ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde taktik antrenmanı yapan Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Temsilcimizde, kart cezasını tamamlayan Ali Turan ve sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Erkan Sekman teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak. 
Konyaspor Yönetim Kurulu aldığı karar doğrultusunda Rizespor A.Ş. maçıyla başlayan dönemde Konyaspor'un iç sahada oynayacağı lig maçlarında tenis kort kale arkası tribün ve maraton tribün A-B-C-D-E blokları bayanlara ve 12 yaş altı erkek çocuklara ev sahipliği yapmaya başladı. Bayanlar ve 12 yaş altı erkek çocuklar kendilerine tahsis edilen tribünlerde 1 TL karşılığında maçlarımızı izleyebilecekler. Bu uygulama ile hem tribünlerdeki olumsuz tezahüratların önüne geçme hem de bayanlarımızın ve çocuklarımızın geçtiğimiz sezon olduğu gibi tribünlerimize farklı bir hava katmaları amaçlanıyor.
ÖZKARA: TARAFTAR YANIMIZDA OLSUN
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Denizlispor ve Kartalspor maçlarını geride bıraktıklarını, önlerindeki Kayseri Erciyes maçına odaklandıklarını belirterek, yarın oynanacak olan karşılaşmada taraftarların desteğine büyük ihtiyaç duyacaklarını bildirdi. Özkara, özellikle iç sahada oynanan maçlarda iyi sonuçlar elde etmek için taraftarın 90 dakika desteğini beklediğini ifade ederek, ''Bunu aşmanın yolu da taraftarla birlik beraberlik içerisinde olmaktır. Bizler sahaya çıktığımızda en iyisini yapacağız. Taraftarımız da futbolcuları sonuna kadar destekleyecek. Bu birlikteliği yakaladığımız anda çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hedefimiz, yılmadan, bıkmadan en iyi şekilde sahaya çıkıp skor elde etmek olacak. Kayseri Erciyes takımının lider olması bizi ilgilendirmiyor, biz kendi oyunumuzu sahaya iyi yansıtır, tribünlerde bize bu anlamda iyi destek verirse, yarın oynanacak karşılaşmanın gülen tarafı biz oluruz” dedi.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim