Saat 20.00'de başlayacak maçı Barış Şimşek yönetecek

Konyaspor, 12. haftanın kapanış maçında bugün, lider Kayseri Erciyesspor  ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 20.00’de başlayacak ve TRT spor kanalından naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Trabzon bölgesinden Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Ahmet Şimşek ve İbrahim Bozbey yaparken, maçın dördüncü hakemi Bülent Birincioğlu. Konyaspor’un 3 puan parolasıyla çıkacağı ve  yeni bir çıkış olarak görülen maçın hazırlıkları dün ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa alındı. Temsilcimizde, sakat olan İshak Çakmak ve Semih Aydilek dışında eksik yok. Moral iyi. Tüm camia yöneticisi, teknik adamı, futbolcusu ve taraftarıyla galibiyete kilitlendi. Ligde, geride kalan 11 hafta da 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan ve attığı 11 gole karşılık kalesinde 13 gol gören yeşil-beyazlı takım, Erciyesspor’u eli boş göndererek 3 haftalık aradan sonra galibiyetle yeniden buluşacak.
Kartal’da, kırmızı kart cezasını tamamlayan Ali Turan ile sakatlığı geçen Erkan Sekman 18 kişilik kadroda yer alacaklar. Ancak büyük bir olasılıkla ilk 11’de görev yapmayacaklar. Erdinç, Şenol, Sinan ve Neca 3’er sarı kartla oynayacaklar. Bu futbolcular bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Adanaspor maçında yönetmelik gereğince forma giyemeyecekler. Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak. Kaya-Tolga, Selim, Erdinç, Bilal Aziz- Şenol, Recep- Ömer Ali, Neca, Erdal- Sinan. Konyaspor yönetim kurulu taraftarlara çağrıda bulunarak destek istedi.. Yeşil-beyazlı taraftarlar maçı 1 ile 50 TL arasında değişen ücretlerle izleyecekler. Ayrıca, kadın ve 12 yaş altı çocuk seyirciler ise, karşılaşmayı tenis kort tarafındaki kale arkası tribün ve maraton tribün A-B-C-D-E bloklarından 1 TL ödeyerek izleyebilecekler. 
9. RANDEVUYA ÇIKIYORLAR
Konyaspor, PTT 1.Lig'in 12.haftasında konuk edceeği Kayseri Erciyesspor ile daha önce Süper Lig ve PTT 1.Lig'de 8 kez karşı karşıya geldi. 3 maçı yeşil-beyazlı temsilcimiz kazanırken, 5 mücadele berabere sona erdi. İki takım arasında 2011-2012 sezonunda oynanan maçlardan ilki Kayseri'de 0-0 sona ererken, Konyaspor,  Konya'daki maçta rakibini 1-0 mağlup etmişti. Bugün oynanacak olan karşılaşmada hangi takımın kazançlı çıkacağı merak ediliyor. Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Kayseri Erciyesspor ile oynanacak 12.hafta maçında görevlendirilen Barış Şimşek, bu sezon ilk kez temsilcimizin bir maçını yönetecek. Şimşek son olarak 2011-2012 sezonunun 34.haftasında iç sahada 4-1 Konyaspor'un kazandığı Elazığspor mücadelesinde düdük çalmıştı. Şimşek'in yardımcılıklarını İzmir'den Ahmet Şimşek ve İbrahim Bozbey yaparken, maçın dördüncü hakemi Trabzon'dan Bülent Birincioğlu.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim