Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, hedeflerinin iyi bir seri yakalamak olduğunu söyledi

Torku Konyaspor'da, Denizli deplasmanında alınan 1 puan buruk bir sevince neden olurken, Kartalspor maçının hazırlıkları da bugün başlayacak. Ligin 10. haftasında Denizli deplasmanında mücadele eden ve rakibine oranla daha etkili olan, galibiyeti kaçıran yeşil-beyazlı takımda 1 puan burukta olsa sevinçle karşılandı. Bu puanın çok önemli olduğunu vurgulayan yeşil-beyazlı futbolcular, gelecekten umutlu olduklarını dile getirdiler.
PTT 1. ligde 10. haftayı 11 sırada kapatan Torku Konyaspor’da, Denizlispor maçı sonrasında teknik adamlar tarafından verilen iki gün izin bugün sona erecek ve Pazar günü deplasmanda Kartalspor ile oynanacak maçına hazırlıkları saat 19:00'da Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Temsilcimizde, kırmızı kart cezalısı Ali Turan Kartalspor maçında forma giyemeyecek. Denizli maçında sakatlanan ve ilik yarıyı kapattığı ileri sürülen İshak’ın bugün MR’ı çekilecek ve ona göre tedavi uygulanacak. Erkan ise takımla birlikte çalışmalara katılacak.
Ligde zor döneme giren ve bu haftadan itibaren Kartalspor ve Adanaspor ile deplasmanda, Erciyesspor ve Karşıyaka ile de iç sahada çok önemli 4 maça çıkacak olan Torku Konyaspor’da hedef; en az 10 puan olarak belirlendi. Denizli deplasmanından beraberlikle dönerek, rakiplerin puan kaybetmesiyle zirveye bir adım daha yaklaşma fırsatını kaçıran Kartallar, Pazar günü saat 14.00’de oynanacak Kartalspor maçını kazanarak galibiyetle yeniden buluşmak istiyor. 
ÇINAR: HEDEFİMİZ SERİ GALİBİYETLER
Denizlispor karşısında mücadelelerini bir an olsun bırakmayan takımı kutlayan Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, tek ihtiyaçlarının üst üste galibiyetler almak olduğunu, bunu başardıkları zaman Torku Konyaspor'umuzun hak ettiği üst sıralarda kendine yer bulacağına inandığını söyledi.
Kötü başlanılan sezonda iyi bir istikrar yakaladıklarını ve 6 maçlık kaybetmeme serisinin Ç.Rizespor karşısında alınan yenilgi ile bozulduğunu belirterek değerlendirmesine başlayan Çınar, "İyi oynadığınız maçları basit hatalar sonucu yediğiniz gollerle kaybederseniz bu ister istemez bir moral bozukluğuna neden oluyor. Ama takım olarak bu moral bozukluğunu yaşamadığımızı söyleyebiliriz. Gerçekten kaliteli oyunculara sahibiz. Ama bunu birçok maçta sonuca yansıtamamanın sıkıntılarını yaşadık. Denizlispor maçı da o maçlardan biri oldu. Yediğimiz gole kadar rakip kalede pozisyonlar bulan, etkili olan ve topa daha fazla sahip olan takımdık. Ama bir anlık hata sonucu kaptırdığımız top ani atakla kalemizde gol oldu. Yani rakip pozisyona girmeden bize gol attı diyebiliriz.
Mağlup duruma düşmemize rağmen takımımız oyun disiplininden ve kazanma hırsından birşey kaybetmeden rakip kalede golü düşündük. Son dakikalarda beraberlik golünü de bulduk. 1 puana oynadığımız oyun ve kaçırdığımız galibiyetle fazla sevinemiyoruz. Ama her şeye rağmen alınan puanda mücadelenin üst düzeyde olduğu bu ligde önemli. Bizim takım olarak ihtiyacımız olan tek şey iyi oyunumuzu sonuca yansıtarak peş peşe galibiyetler alıp üst sıralarda kendimize hak ettiğimiz yeri edinmek. Bunu da başaracak güce sahibiz" dedi. PTT 1.Lig'in 11.haftasında deplasmanda oynanacak Kartalspor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Rakibimiz saha avantajını iyi kullanan ve evinde başarılı sonuçlar alan bir takım. Oyunumuzun, mücadelemizin ve kazanma hırsımızın üzerine çıkarak zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyoruz"şeklinde görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim