TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Göztepe mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil Beyazlılar’ın öne geçmesine rağmen aldığı ağır mağlubiyet moralleri bir hayli bozdu. Düşme hattındaki rakiplerinin de haftayı galibiyetle kapatması ile birlikte düşmenin en önemli adaylarından biri haline gelen Yeşil Beyazlılar, Cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçı ile lige yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

KAYSERİSPOR MAÇI HAYATİ

Konyaspor’un Cumartesi günü saat 14.00’te deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor mücadelesi, Yeşil Beyazlılar için hayati bir öneme sahip. Kaybettiği puanlarla adım adamı ligin dibine yaklaşan Anadolu Kartalı bu maçla birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Konyaspor kritik maçı kazanırsa hem alt sıralardan kurtulma adına dev bir adım atmış olacak hem de önemli rakiplerinden birinin de ligde kalma umudunu bir hayli azaltacak.

KAYIP EŞİTTİR KAOS

Konyaspor’un Kayserispor karşısında olası bir puan kaybı ise Yeşil Beyazlılar’daki yangını alevlendirecek. Kayserispor’un kazanması durumunda rakibi ile puan farkı 2’ye düşecek olan Anadolu Kartalı, düşme hattındaki rakipleri yükselişe geçerken, psikolojik olarak diba vuran tek takım olacak.

RAKİP MORALLİ

Süper Lig’in en önemli düşme adaylarından biri olan Kayserispor geçen hafta Denizlispor’u deplasmanda mağlup ederek büyük moral kazandı. Puanını 15’e yükselten ve ligde kalma adına umutlanan Sarı-Kırmızılılar, Konyaspor maçını mutlak kazanmak istiyor. Yeşil Beyazlılar ile olan mücadelesini hedef maç haline getiren Kayserispor, Konyaspor’u ateş hattına çekme peşinde.

3 KADER MAÇI

Konyaspor’un Kayserispor maçı ile birlikte başlayacağı 3 maçlık seri hayati öneme sahip. Önce Kayserispor deplasmanına konuk olacak olan Konyaspor, ardından evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek. Son olarak Yeni Malatyaspor ile deplasmanda  karşılaşacak Yeşil Beyazlılar bu 3 maçta alacağı sonuçlar kaderini şekillendirecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim