Süper Lig’de kalabilmek için birbirinden kritik sınavlara çıkan yeşil beyazlılar, yarın bu zorlu maçlardan birini daha oynayacak. Yeşil beyazlılar saat 23.30’de evinde Sivasspor’u ağırlayacak. Zorlu karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Serkan Çınar.

 PUAN KAYBININ TELAFİSİ YOK

Sivasspor ile zorlu mücadeleye çıkacak olan Atiker Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Geçen hafta Osmanlıspor’dan istediği 3 puanı alamayan yeşil beyazlılar Sivasspor maçında puan kaybetmesi durumunda ligde kalma yolunda çok ağır bir darbe yiyecek. Galibiyetin ise getirisi ise 3 puandan fazlası olabilir.

Konyaspor olası bir Sivasspor galibiyeti sonrası uzun süre sonra ilk kez ateş hattından çıkabilir. Yeşil beyazlılar Gençlerbirliği’nin Galatasaray ile, Osmanlıspor’un ise Fenerbahçe ile oynayacağı haftada puanını 28’e yükseltmenin ve rakiplerinin üstüne çıkmanın hesaplarını yapıyor.

SİVASSPOR AVRUPA’YI İSTİYOR

Atiker Konyaspor’un yarınki rakibi Sivasspor ise Avrupa mücadelesi veriyor. Ligde 5. olarak kupa şampiyonu kontenjanının 5. Sıraya geçmesiyle Avrupa’ya gitmek isteyen kırmızı beyazlılar Konyaspor’u mağlup etmeyi planlıyor. Arouna Kone ve Robinho gibi önemli oyunculara sahip olan Sivasspor, Konyaspor için zorlu bir rakip olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim