Mesajda şu görüşlere yer verildi: “ Son yıllarda Atiker Konyaspor’umuzun sportif başarıları kamuoyunun malumudur. Süper Lig üçüncülüğüyle başlayan UEFA Avrupa Ligi ile devam eden süreci tarihimizde ilk kez oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası Finali sonrası elde ettiğimiz şampiyonluk ve peşi sıra yine ilk kez oynadığımız bir başka final olan Turkcell Süper Kupa mücadelesini kazanarak taçlandırdık.

Bütün sezona bakıldığında Atiker Konyaspor’umuz 3 kupanın ikisini kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Öte yandan son 68 gün içinde önce lig ikincisi Başakşehir, sonra lig şampiyonu Beşiktaş ile oynadığımız iki tarihi final neticesinde iki kupayı da kazanmak bizlere tarifsiz bir onur yaşatmıştır.

Her şeyden önce karşılaşmanın hemen ardından başkanımız Ahmet Şan’ı telefonla arayıp tebrik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz. 

Daha sonra bu mutlu günümüzde sevincimizi ve gururumuzu camiamızla birlikte paylaşma inceliğini gösteren Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık,  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Betül Sayan Kaya, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci, 62.-63.-64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanı  Sayın Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanvekili Sayın Ahmet Aydın, Konya Milletvekilleri Sayın Ahmet Sorgun, Sayın Hüsnüye Erdoğan, Sayın Mustafa Baloğlu, Sayın Mehmet Babaoğlu, Sayın Uğur Kaleli, Sayın Ömer Ünal,  Sayın Hacı Ahmet Özdemir, Sayın Ziya Altunyaldız, Sayın Halil Etyemez, Sayın Abdullah Ağralı, Sayın Mustafa Kalaycı, Sayın Leyla Şahin Usta, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan, Tekirdağ Milletvekili Sayın Metin Akgün, Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık, İstanbul Milletvekilleri  Sayın Fatma Benli, Sayın Mustafa Ataş, Sayın Hüseyin Bürge, Sayın Erol Kaya, Sayın Abdullah Başcı,  Trabzon Milletvekilleri Sayın Salih Cora, Sayın Muhammet Balta, Giresun Milletvekili Sayın Sabri Öztürk, Bursa Milletvekili Sayın Bennur Karaburun, Denizli milletvekilleri Sayın Şahin Tin,  Sayın Sema Ramazanoğlu,  Valimiz Sayın Yakup Canbolat, Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek, Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Rektörü Sayın Mustafa Şahin,  AK Parti İl Başkanı Sayın Musa Arat, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü, Ömer Ersöz, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Şube Başkanı Sayın Recep Çınar, Türk Kızılayı, futbol kulüplerimizden; Kardemir Karabükspor, Başakşehir FK, Elazığspor, Şanlıurfaspor,İstanbulspor’a Atiker Konyaspor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz.

Konyaspor Yönetimi sponsorlarınıda unutmadı 'Sezon başından bu yana desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz değerli sponsorlarımız; Atiker, Spor Toto, Konya Çimento, Mepaş, Adese, Zermeram, Beysu, Hummel, Medicana, Medaş, Kule Site’ye yerel basınımıza ve taraftarımıza teşekkür ederiz.'

Editör: TE Bilişim