Konyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında 14 Haziran Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörlerin yönetiminde gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. İdman, çabukluk ve kuvvet hareketleri ile devam etti. Kaleciler Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran, Mücahit Atalay ve Ozan Can Oruç’un kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde çalıştığı antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Konyaspor, Gençlerbirliği hazırlıklarına bugün yapacağı çift idman ile devam edecek.

KORKMAZ GALİBİYETE HAZIRLIYOR

Gençlerbirliği hazırlıkları süren İttifak Holding Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Anadolu Kartalı’nda teknik direktör Bülent Korkmaz bu hedef doğrultusunda takımı hazırlıyor. Özellikle ön bölgede daha üretken bir takım ortaya çıkarmaya çalışan deneyimli teknik adam gol sorununun çözülmesi durumunda herhangi bir sıkıntı yaşamadan takımın ligde kalacağına inanıyor. Bu durumu belirleyecek isimlerin başında ise Boşnak golcü Riad Bajic geliyor. Teknik heyet Bajic başta olmak üzere gol yükünü çekmesi beklenen oyuncular ile özel olarak ilgileniyor.

RAKİP DE HAZIRLANIYOR

Rakip Gençlerbirliği de, Süper Lig'in 27. haftasında 14 Haziran Pazar günü sahasında İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda top kapma oynadı.

Kırmızı-siyahlılar, koşu çalışmasının ardından günü dar alanda dönüşümlü çift kale maçla tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim