Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Ligi temsilcimiz Atiker Konyaspor’da gözler son yapılacak 2 transfere çevrildi. Yeşil beyazlılar stoper ve santrafor alarak transfer defterini kapatacak. Ancak yapılacak bu son transferlerde taraftarın beklentisi bir hayli yüksek. Son yıllarda ses getirecek transfer yapma isteği Aykut Kocaman’a takılan yönetim ise taraftarı memnun etmek için kolları sıvadı. Yeşil beyazlı yönetim özellikle golcü transferinde yıldız bir ismi kadrosuna katarak taraftarı heyecanlandırmanın planlarını yapıyor. Başkan Ahmet Şan transferlerle bizzat ilgilenirken, özellikle stoper konusunda birkaç gün içinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği gelen bilgiler arasında.

KOMBİNELER GENELE SATIŞA ÇIKTI 

Öte yandan Atiker Konyaspor’un Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak 2017-18 sezonu kombine kartları için satış süreci 17 Temmuz 2017 pazartesi günü başlamıştı. Öncelikli satışların ardından dün itibari ile genel satışlar da başlamış oldu.

 Bu sezon Konyaspor Bonuscard, İş Bankası, Halkbank,  Bonus Cardlar, Word Cardlar ve passolig kredi kartlarına vade farklı 6 ay taksit imkânı da seçenekler arasında yer aldı. Öte yandan kombineler Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde geçerli olmayacak. Ancak kombine kart sahiplerine bu maçlar için öncelikli bilet satış hakkı tanınacak.

Dün itibariyle 65 yaş üstü taraftarların batı alt tribünü için 150 TL karşılığında devredilemeyen kombine imkânından yararlanabilecekler. Bayan taraftarlar ise %50 indirim yapılacak. Konyasporlu bayan taraftarlar indirimli, ancak devredilemeyen kombine kartlarını stadyum gişelerinden satın alabilecekler. 

SÜPER KUPA BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Taraftar grupları ile birlikte şuana kadar 10 bin civarında kombine satışı yapan Konyaspor’da rakamlar camiayı memnun etti. Beşiktaş ile oynanacak olan Süper Kupa maçı biletleri ise bugün satışa çıkacak. 50 ve 100 TL’den satışa çıkacak olan biletlere taraftarın büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim