Önceki akşam, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan ve sakat futbolcuların katılmadığı çalışma düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan oyuncular antrenmanı açma-germe hareketleriyle tamamladı. Dün ve bugün de maçın oynanacağı öğle saatlerinde taktik çalışması yapacak olan Kartallar, Perşembe sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Bolu’ya gidecekler..Yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar, Cuma günü Bolu’da gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak. Torku Konyaspor’da, dizinden ameliyat olan ve iki hafta sonra çalışmalara katılacak olan Erkan Sekman bu hafta da kadroda yer alamayacak. Erdinç ise teknik adamlar görev vermesi halinde muhtemelen oynayabilecek. Samsunu maçında sakatlanan ve Pazartesi günü MR’ı çekilen İshak’ın durumu dün belli olacaktı. Yine aynı maçta sakatlanarak oyundan alınan Ömer Ali’nin ciddi bir sakatlığının olmadığı, dinlendirme amacıyla haftanın ilk antrenmanına çıkmadığı öğrenildi.
PTT 1. Ligde 7. hafta Kayseri Erciyesspor’un liderliğiyle geçildi. 16 puanlı lideri, aynı puanla Çaykur Rizespor ve 13u puanlı Karşıyaka izledi. Ligini sonunda ise 6 puanlı Tavşanlı Linyitspor, 4’er puanlı Göztepe ve Ankaragücü yer almakta.  Torku Konyaspor, Samsunspor beraberliğiyle puanını 9’a çıkartmasına karşın, haftanın kapanış maçında Manisaspor’un Gaziantep’i yenmesiyle gol farkıyla 10. sıraya geriledi.  Deplasman takımlarının daha kazançlı çıktığı ligde 7. hafta oynanan maçlardan dördünü deplasman, ikisini ev sahibi takımlar kazandı, 2 maç ise berabere sona erdi. Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçı çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edildi. Ligde, toplam 26 gol atıldı. En farklı galibiyeti, Ankaragücü’nü evinde 5-1 yenen Bucaspor aldı. Adana Demirspor ise Karşıyaka deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü..
PTT 1. ligde, 8.hafta maçlarının 4’ü Cumartesi, 4’ü Pazar ve 1’i ise Pazartesi günü oynanacak.. Programa göre, Cumartesi günü saat 14.00’de: Boluspor-Konyaspor ve 1461 Trabzon-Ankaragücü maçları var.. Saat 19.00’da ise, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Şanlıurfaspor, Bucaspor-Kartalspor karşı karşıya gelecek. Pazar günü, saat 14.00’de; TKİ Tavşanlı Linyitspor-Karşıyaka mücadele edecek.. Saat 19.00’da Samsunspor-Kayseri Erciyesspor, Adana Demirspor-Manisaspor ve Çaykur Rizespor A.Ş.-Denizlispor maçları var.. Haftanın kapanış karşılaşması ise, Pazartesi günü, saat 20.00’de Göztepe ile Adanaspor arasında yapılacak. 
Editör: TE Bilişim