İttifak Holding Konyaspor sezonun 3. haftasında evinde Beşiktaş’ı konuk edecek.  Yarın Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek. İ.H. Konyaspor sezonun 3. haftasında evindeki ilk maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu maçta yarın Beşiktaş’ı konuk edecek. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşmada Bitigen’nin yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mustafa Savranlar yapacak. Zorlu karşılaşmada dördüncü hakem olarak Sarper Barış Saka görev yapacak.

Sezonun ilk haftasını bay geçen Konyaspor ikinci hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon evinde oynayacağı ilk maçta puan yada puanlar almak istiyor. Beşiktaş ile ittifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de 39. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 38 lig maçından 22'ini siyah-beyazlılar, 4'ünü yeşil-beyazlılar kazandı.

Konyaspor geride kalan 38 karşılaşmanın sadece 4'ünü kaybederken, 12'sinde berabere aldı. 21 maçı ise kaybetti. Lig müsabakalarında Beşiktaş'ın 78 golüne, rekabetteki son 7 maçı kazanamayan Konyaspor 33 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Konya'da yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazanırken ikinci yarı oynanan maçı da yine Beşiktaş 3-0’lık skorla kazandı. Bu arada iki takım arasındaki 38 lig maçının Konyaspor 13'ünde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4'ünde gol yollarında suskun kaldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim