Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol, ligde 5 hafta sonunda 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider konumda bulunuyor. Yalova ekibini de yenerek liderliğini sürdürmek isteyen Dev kartallar, üst üste yakaladığı galibiyet serisini sürdürmenin peşinde. Yalovaspor Basket ise Dev Kartallar karşısında ligdeki 3. galibiyetinin hesaplarını yapıyor.

DEV KARTALLAR’IN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, rakibi Semt 77 Yalovaspor ile bugüne dek 6 defa karşılaştı. İlk kez 2016 yılında karşılaşan iki ekibin karşılaşmasını Konyaspor Basketbol, 81-70 kazanmıştı. Şu ana dek oynanan 6 karşılaşmada da Konyaspor Basketbol’un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil-Beyazlılar, oynanan 6 karşılaşmada rakibini 4 defa mağlup ederken 2 kez de parkeden mağlup ayrıldı.  İki takım arasında oynanan karşılaşmaklar zevkli mücadeleler sahne olurken, en farklı galibiyeti Yeşil-Beyazlılar, 103-84 ile geçen sezon aldı.

YALOVA 6. SIRADA

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve 6. haftada temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’un rakibi olan Semt 77 Yalovaspor, ligde 5 hafta sonunda 6. sırada bulunuyor. Şu ana dek oynanan karşılaşmalarda Gemlik Basketbol’a, Sigortam.net’e ve Merkezefendi Belediyesi’ne mağlup olan Yalova ekibi, Anadolu Basket’i ve Akhisar Belediyesi’ni mağlup etti. Geçen hafta oynanan sahasında ağırladığı Akhisar Basket’i 75-49 mağlup eden Semt 77 Yalovaspor moralli bir şekilde temsilcimizin karşısına çıkacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim