Yeşil beyazlı takım, bugün kendi evinde Yalova Spor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta da kendi evinde oynayan Konyaspor’un maçı Yalova Spor’un salonunun uygun olmaması nedeniyle Konya’da oynanacak. Mücadele saat 16.00’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda başlayacak ve İbrahim Altıntaş, Göksun Öz ve Muzaffer Vardarlı hakem üçlüsü tarafından yönetilecek. Ligde son oynadığı iki maçtan galibiyetle ayrılan Dev Kartal, taraftar avantajını da kullanarak Yalova Spor’u yenmek ve seriyi 3 maça çıkarmak istiyor.

YENİDEN ÇIKIŞA GEÇTİ

Sezona galibiyetle başlayan ancak sonra oynadığı iki maçta da rakiplerine boyun eğen Konyaspor Basketbol, toparlanma sürecine geçti. Yeşil beyazlı takım, 4.hafta maçında Anadolu Basket’i deplasmanda yenerken, daha sonra kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Petkim Spor’u devirmeyi başardı. Bu sonuçlarla Konya ekibi 5 maçta 3 galibiyet alarak 8.sırada yer aldı. Ancak Konyaspor Basketbol, gözünü üst sıralara çevirdi. Sezona umutlu başlayan Dev Kartal, galibiyet serisi elde ederek liderlik yarışına girmek istiyor.

LİGDE AVANTAJ HAFTASI

Konyaspor Basketbol’un da mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde 6.hafta heyecanı dün oynanan Anadolu Basket – Final Gençlik maçı ile başladı. Ligde bugün liderlik yarışında olan ekiplerden Petkim Spor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı temsilcimiz, Yalova Spor’u yenerek bu avantajı değerlendirmek istiyor. Ligde haftanın programı şu şekilde; Bugün 16.00 Petkim Spor – Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Mamak Belediyesi – Bornova Belediyespor, Konyaspor Basketbol – Yalova Spor, 17.00 Gemlik Basketbol – 1881 Düzce Belediye, Akhisar Belediye – Samsunspor, Fethiye Belediyespor – Manisa Büyükşehir Belediye. Yarın 14.00 Bandırma Kırmızı – Denizli Basket.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim