Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Konyaspor Basketbol, ligin 23.hafta maçında kendi evinde Bandırma Kırmızı ile karşı karşıya gelecek. Yarın Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’de başlayacak. Ligde son iki haftada aldığı galibiyet ile moral kazanan yeşil beyazlı ekip, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Play – Off maçları öncesi ligde üst sıralara yükselerek ev sahibi avantajını almak isteyen Konya ekibi, lig lideri Bursaspor ile 2.sırada bulunan Ormanspor’un karşılaşacağı haftada galip gelirse önümüzdeki haftalarda öncesinde avantaj yakalayacak. 

22 MAÇTA 14 GALİBİYET ALDI

Konyaspor Basketbol bu sezon ligde oynadığı 22 maçta 14 galibiyet alarak 36 puan topladı ve 4.sırada yer alıyor. Sezon başında yaşanan maddi sıkıntılar nedeni ile zor bir süreçten geçen bu süreçte puan kayıpları yaşayan yeşil beyazlı takım, Play – Off’tan bir üst lige çıkabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Konyaspor’un yarın evinde konuk edeceği Bandırma Kırmızı ise bu sezon istediği sonuçları alamadı. Balıkesir ekibi, 22 maçta sadece 7 kez kazandı ve 13.sırada yer aldı.

YENİ ZELANDA KATLİAMI İÇİN KINAMA

Konyaspor Basketbol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Yeni Zelanda’da Müslümanlara karşı yapılan silahlı katliamı kınadı. Yeşil beyazlı kulüp açıklamasında, “Yeni Zelanda Christchurch’te iki camiye yapılan ırkçı ve faşist saldırıda onlarca kişi vahşice, hunharca, canice katledildi. Saldırıyı şiddetle kınıyor, ölenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim