Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Konyaspor Basketbol, 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında biraraya geldi. Konya’da toplanan yeşil beyazlı takım ilk olarak yöneticiler ile kahvaltıda buluşurken, yeni sezonun ilk antrenmanı dün gerçekleştirildi

Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde Play – Off oynayan ancak yarı finalde elenen Konyaspor Basketbol Takımı, yeni sezona daha iddialı bir şekilde girmenin hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda ilk olarak Başantrenör Ozan Bulkaz ile sözleşme imzalayan yeşil beyazlılar, transfer çalışmalarında da ince eleyip sık dokudu. Ligde direkt olarak şampiyonluğu oynayacak bir ekip kurmak için çalışmalar yürüten Konyaspor Basketbol, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Konya’da biraraya geldi. Konyaspor Basketbol transferin tamamlanmasından sonra tam kadro çalışmaya başlayacak.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

2019-2020 sezonu öncesinde Konya’da toplanan Konyaspor Basketbol Takımı ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Başantrenör Ozan Bulkaz gözetiminde Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda biraraya gelen yeşil beyazlılar, ilk gün kondisyon çalışmaları yaptı. Antrenmanı Konyaspor Basketbol Takımı yöneticileri de takip etti. Günde çift idman yapan temsilcimizde transfer edilen oyuncuların Konya’ya gelmesinden sonra tam kadro olarak çalışmalar devam edecek.

KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİLER

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol dün sabah erken saatlerde yaptığı ilk antrenmanın ardından kahvaltıda kulüp yöneticileri ile biraraya geldi. Kahvaltıda Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Genel Sayman Uğur Öncan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kemal Işıkçeviren, Genel Menajer Nihat Mala, İdari Menajer Hüseyin Bilgin, Başantrenör Ozan Bulkaz, Prof. Dr. Mehmet Kamanlı ve basketbolcular hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda yöneticiler, teknik heyet ve basketbolcular uzun süre sohbet etti ve yeni sezon için görüş alışverişinde bulundu.

6 OYUNCU İLE ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI

Konyaspor Basketbol’da yeni yönetim kurulu ve başantrenörün belirlenmesinden sonra transfer çalışmaları başlamıştı. Yeşil beyazlılar, 6 oyuncu ile resmi sözleşme imzaladı. Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Konyaspor Basketbol Takımımızda Genel Menajer Nihat Mala ve Başantrenör Ozan Bulkaz ile anlaşılmasının ardından 5 basketbolcu ile daha imzalar atıldı. Kulüp idari binamızda gerçekleşen imza törenine Genel Sayman’ımız Uğur Öncan, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Kemal Işıkçeviren, Genel Menajerimiz Nihat Mala, Prof. Dr. Mehmet Kamanlı ve basketbolcularımız Berkay Sinirlioğlu, Tufan Önen, Fırat Töz ve İbrahim Yıldırım katıldı” ifadeleri yer almıştı. Temsilcimiz ayrıca Mitchell Wilbekin ve Mehmet Özdoğan’ı kadrosuna dahil etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim