Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, ligdeki tırmanışını sürdürüyor. Lige büyük sıkıntılar içerisinde başlayan Dev Kartallar, 6 hafta sonunda ligin lideri konumunda bulunuyor.  Peş peşe karşılaştığı ligin güçlü ekiplerinden önce Sigortam.net’i sonrasında ise evinde karşılaştığı Semt 77 Yalovaspor’u mağlup eden Yeşşil-Beyazlılar’da moraller de oldukça yerinde. Kısıtlı bir kadro ile ligde mücadele eden Konyaspor Basketbol, mücadelesiyle ve oyunuyla Konyasporlu taraftarlarında takdirini kazandı.

EKSİKLERİMİZ VE HATALARIMIZ VAR

Yalovaspor’u mağlup ederek liderliğini sürdüren Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’da koç Cengiz Karadağ, takımın çalışmayı çok sevdiğini belirtirken, ‘Nazar değmesin’ yorumunda bulundu. Koç Cengiz Karadağ, iç sahada 90-83 mağlup ettikleri Yalovaspor maçını değerlendirdi. Maç sonunu iyi oynadıklarını kaydeden Karadağ, “Bu ligde çok saygı duyduğumuz bir kulübe, koça ve teknik ekibe karşı kazandık. Centilmence çok güzel bir maç izledi herkes. Yalovaspor da kazanabilirdi. Sonunu biraz daha iyi oynadık. Cuma günü Denizli’ye gideceğiz, hemen o maça odaklanmalıyız. Eksiklerimiz ve hatalarımız var, onların üstünde duracağız. Süre alan herkes katkı verdi. Geçen haftaki Sigortam.Net maçının son dakikalarında yaşadıklarımızdan sonra bu maçın sonlarında çok daha dikkatliydik. O maçtan bir şeyler öğrenmişiz. Bu takım en büyüğünden en küçüğüne kadar çalışmayı çok seviyor. Herkes keyif alıyor. Nazar değmesin. Maç kazanma alışkanlığı adına değerli bir galibiyet. İyi gidiyoruz ancak her şeyin sonu önemlidir” dedi.

YOLCU’YA ÖVGÜ

Konya basketboluna büyük hizmetleri olan Yalovaspor koçu Murat Yolcu’ya ayrı bir parantez açan Karadağ, “Murat Yolcu, takımına çok güzel, çok disiplinli basketbol oynatıyor. Çok beyefendi, basketbolla yatıp kalkan bir genç kardeşim. Konya’dan çıktı. Benim de eski öğrencim, beraber çalıştık. Çok iyi yerlere geleceğinden eminim. Yolu açık olsun, bol şans diliyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim