Başkan Hilmi Kulluk ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın da hazır bulunduğu iftar yemeği oldukça samimi bir ortamda geçti.
Yemekte yönetim kurulu adına bir konuşma yapan İkinci Başkan Selçuk Aksoy, “Sayın başkan, değerli Konyaspor ailesi, hepiniz iftarımıza hoş geldiniz. Öncelikle bu ramazan ikliminde hepinizin Allah’tan istediğiniz her şey gönlünüzün dileği gibi olsun. Takımın kulübün her şeyi, alt yapısından profesyonel futbolcularına, çalışanlarına kadar bu akşam herkes burada. Adı üzerinde bu bir takım işi, ekip işi. Elde edilen, yaşanan ve yaşanacak başarılarda buradaki herkesin emeği olduğunun bilinmesini istiyoruz. Ve bu akşam burada bulunmak, hep beraber bir aile olarak iftarımızı açmak bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor. İnşallah Konyaspor ailesi başarılarını mevcut başarılarını geliştirecek ve daha da büyüyecek. Tekrar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile liglerin de sonuna geliyoruz. Bundan sonraki karşılaşmalarda, çünkü burada diğer altyapı takımlarımız var bireysel anlamda yarışan sporcularımız var, A takımımızın bu haftaki son maçı var. Herkese başarılar diliyorum. Aramızda şu anda maçlarından dolayı olamayan basketbol takımımıza da dün yarı finalin ilk maçını oynadılar ve kazandılar, yarın da ikinci maçları var onlara da buradan başarılar diliyoruz. Ümit ediyoruz ki onlar da seneye süper ligde mücadele ederler. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum katıldığınız için. Afiyet olsun” dedi.
Teknik direktör Aykut Kocaman ise konuşmasında aile olabilmenin önemine vurgu yaptı. Aykut Kocaman şöyle konuştu: “ Şöyle başlamak lazım herhâlde en doğrusu, bu güzel akşamda geceyi düzenleyen yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bütün Konyaspor ailesini bir araya getirdiği için öncelikle. Hemen neden buradan bu şekilde başladım onu da söylemekte fayda var. Özellikle hedefe varılmak istenen bu yolda bütün ailenin bir arada olması, birbirleriyle göz göze, diz dize, yan yana oturması her zaman ve her zaman, sadece bizim takımımızda değil bütün Konyaspor kulübü ve branşları için hedefe giden yolda en ciddi ihtiyaç olan birlik ve beraberlik duygusunu geliştiren olgulardan bir tanesidir. Bu nedenle özellikle ve özellikle son zamanlarda büyüyen hedeflerle çıkılan bu yolda tekrar Konyaspor ailesini bir araya getiren başta sayın başkan ve yönetim kurulu olmak üzere burada bulunan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Yol uzun görünüyor. Herkese de güç ve kuvvet diliyorum bu güzel akşamda tekrar afiyet olsun çok teşekkürler.”
Yapılan konuşmaların ardından bu sezon Atiker Konyaspor’un oynadığı lig maçlarında atılan goller, kurtarışlar ve önemli pozisyonların yer aldığı video sunumu gerçekleştirildi. İlgiyle izlenen sunumun ardından Konyaspor Ailesini bir araya getiren iftar yemeği sona erdi.

SPOR SERVİSİ