Sezonun 5. hafta maçında sahasında  Bucaspor'u konuk eden yeşil-beyazlı ekiprakibine 3-0  yenildi. Sezonun 4.haftasında Galatasaray'a 2-1 yenilen ve bu maçla birlikte düşeşe geçen  yeşil-beyazlı 5. haftada ise ligde henüzgalibiyeti bulunmayan ve sıralamada son basamakta bulunan DerinceBelediyespor'a 3-2 yenildi.

Konyasporson olorak ise sahasında Bucaspor'a 3-0 yenildi.  Yeşil-beyazlı ekip sezona İstanbul BüyükşehirBelediyespor yenilgisi ile başlamıştı. Bu maçtan sonra oynadığı iki maçı dakazanan Torku Konyaspor iyi bir çıkış yakaladı. Sahasında Kasımpaşa'yı 4-3yenen yeşil-beyazlı ekip 3. hafta maçında deplasmanda Kütahya temsilcisi TKİTavşanlı Linyitspor'a konuk oldu. Torku Konyaspor rakibini tek golle geçti. 6maçta 2 galibiyet  4 yenilgi alanyeşil-beyazlı takım 6. haftayı 6 puanla 8. sırada tamamladı.

Konyasporoynadığı 6 maçta 8 gol attı 13 gol yedi. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 7.haftasını maç yapmadan geçirecek.  Ligin6. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: Boluspor-TKİTavşanlı Linyitspor: 0-3, Bursaspor-Kasımpaşa:1-1, Torku Konyaspor-Bucaspor:0-3. Konyaspor'un bay geçtiği 7. hafta da ise şu karşılaşmalar oynanacak: TKİTavşanlı Linyitspor-Bursaspor, Galatasaray–Boluspor, DerinceBelediyespor-Kardemir Demir Çelik Karabükspor, Bucaspor-Manisaspor, Kasımpaşa-İstanbul BüyükşehirBelediyespor.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim