2 Nolu Saha'da oynanacak olankarşılaşma saat 13.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerindenGürel Uzuner yönetecek. Uzuner'in yardımcılığını Doğukan Hazar Eren ve FatihBabagiray yapacak. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise İsmail İnan. Karşılaşmaöncesinde Tavşanlı Linyit, 16 puanla 5. sırada bulunuyor. Temsilcimiz ise 11puanla ligin 10. sırasında. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde oynayacağımaçı kazanarak kötü gidiye dur demek. Temsilcimizde önemli bir eksikbulunmuyor.

Konyaspor A 2 TakımıAntrenörü Seygi Erkan, bugün oynayacakları maçta puan kaybı serisine son vermekistediklerini söyledi. Haftalardır aldıkları kötü sonuçlarla tüm sevenleriniüzdüklerini belirten Erkan; “Bugün kazanarak buna bir son vermek ve ligdeyükselişe geçmek istiyoruz. Bunu başarmak için elimizden gelen mücadeleörneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Ekip olarak kazanmaya inandık veistedğiimiz sonucu evimizde alacağız” diye konuştu. Öte yandan A 2 Ligi 2.Grup'ta 14. hafta maçları dün oynanan Boluspor-Bursaspor, Kardemir DemirÇelikspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bucaspor-Galatasaray maçları iyebaşladı. Ligin zorlu haftası bugün oynanacak Manisaspor-Kasımpaşa ve TorkuKonyaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçları ile sona erecek.

GENÇLER ÜÇ PUANA HASRET

Torku Konyaspor A 2 Takımıson haftalardaki düşüşünü İstanbul deplasmanında da sürdürdü. 13. hafta maçındazirve mücadelesi veren Kasımpaşa ile karşılaşan yeşil-beyazlı gençler, rakibine4-1 mağlup olarak 3 puan özlemini dindiremedi. Genç Kartallar bu yenilgiyle 11puanda kalarak, averajla puan cetvelinde sondan birinci sıraya yerleşti. 12maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Torku Konyaspor, rakipfileleri 13 kez havalandırırken, 23 gol yedi. Grupta zirveyi ise iki ekippaylaşıyor. Karabükspor ile İstanbul BBSK zirve ortaklığı yaparlarken,Galatasaray bir puan farkla üçüncü sırada yer alıyor. Grubun son basamağında daBucaspor var.

SPORSERVİSİ


Editör: TE Bilişim