Voleybol Kadınlar 2. Lig 5. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri, üçüncü hafta karşılaşmalarına çıkacak. 5. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcilerinden haftayı BAY geçen takım bulunmuyor. Geçen hafta Ereğli Belediyespor’un maç oynamadan geçtiği haftada Konya derbisi yaşanmıştı. Bil Koleji Sümerspor’un Anka Gençlik ile sahasında karşılaştığı maçta ev sahibi ekip rakibini 3-0 ile geçmeyi başlamıştı. Öte yandan bu hafta geçen haftayı BAY geçen Ereğli Belediyespor, sahasında lider Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak. Sezona galibiyetle başlayan Ereğli temsilcisi geçen haftayı BAY geçtikten sonra bu hafta rakibine ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

PEMA VE ANKA GENÇLİK EVİNDE OYNAYACAK

Türkiye Kadınlar 2. Ligi 5. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcilerinden Pema Koleji, ve Anka Gençlik Pazar günü üçüncü hafta karşılaşmalarına sahasında çıkacak. Anka gençlik sahasında Mersin Yenişehir Belediyesi’ni ağırlarken Pema Koleji ise Tarsus Belediyesi Voleybol’u ağırlayacak. 2 hafta sonunda galibiyeti bulunmayan Anka Gençlik ve Pema Koleji ilk galibiyetlerini almanın peşinde.

BİL KOLEJİ SÜMERSPOR DEPLASMANDA

Ligde ilk 2 hafta sonunda 1 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Bil Koleji Sümerspor ligin üçüncü haftasında Hatay Voleybol ile deplasmanda karşılaşacak. Geçen hafta Konya derbisinde Anka Gençlik’i yenerek ilk galibiyetini alan Sümerspor Hatay deplasmanından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Ligde 2 hafta sonunda galibiyeti bulunmayan takımlardan olan Hatay temsilcisi son sırada bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

  

Editör: TE Bilişim