Müsabakalarda Konya’yı temsilen Konya Spor Lisesi yer aldı. Oynadığı maçlarda başarılı sonuçlara imza atan Konya Spor Lisesi futbolcuları adlarını final grubuna yazdırmayı başardı. İl şampiyonu olarak ilk olarak Karaman’da yapılan grup müsabakalarına katılan Konya Spor Lisesi burada büyük bir başarıya imza atarak yarı finale yükseldi.  

Antalya'da düzenlenen Okullararası Genç Erkekler Futbol Türkiye Yarı Final müsabakalarında Konya’yı temsil eden Konya Spor Lisesi şampiyon oldu. Yarı finalde Nazilli MTA Lisesi’ni 2-0 yenerek finale yükselen Konya Spor Lisesi, Finalde Mersin temsilcisi Tarsus Toros Lisesi’ni 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

TÜRKİYE FİNALLERİ KUŞADASI’NDA 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okullararası Genç Erkekler Futbol Türkiye Final müsabakaları Aydın Kuşadası’nda oynanacak. Müsabakalar 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında 8 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

DUDU: ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Konya Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Dudu, yakalanan başarıdan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ederek, “Türkiye Şampiyonasında Konya Spor Lisesi olarak finale yükseldiğimiz için gururlu ve mutluyuz. Bu başarıyı bizlere yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Hakan Ünal, Necati Tongarlak ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kendileri ile gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Amacımız Konya’mızı en iyi şekilde temsil ederek derece ile Kuşadası’ndan dönmek” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim