Oynadığı maçlarda başarılı sonuçlara imza atan Konya Spor Lisesi futbolcuları, adlarını finallerde son iki takım arasına yazdırmayı başardı. 

KONYA ŞAMPİYONU OLARAK GİTTİ

Konya İl Şampiyonu olarak katıldığı grup müsabakalarında Konya Spor Lisesi, büyük bir başarıya imza atarak yarı finale, orada da önemli bir başarıya imza atarak Türkiye finallerine yükselen Konya Spor Lisesi, Türkiye finallerinde son sekiz takım arasında yer aldı. Kuşadası'nda düzenlenen Türkiye finallerinde Okullararası Türkiye Genç Erkekler Futbol müsabakalarında Konya’yı temsil eden Konya Spor Lisesi, son dört arasında Bursa BTSO Spor Lisesi'ni de yenerek finale yükseldi.

Futbol Türkiye Şampiyonası finalinde Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi ile çok iyi mücadele eden Konya Spor Lisesi penaltılarda yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

VEYSEL DUDU: ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’a ve yönetimine yapmış oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederek sözlerine başlayan Konya Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Dudu, yakalanan başarıdan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade etti. Dudu, “Türkiye Şampiyonası’nda Konya Spor Lisesi olarak Türkiye ikincisi olduğumuz için gururlu ve çok mutluyuz. Bu başarıyı bizlere yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Hakan Ünal, Necati Tongarlak ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Kendileri ile gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Amacımız Konya’mızı en iyi şekilde temsil etmekti. Türkiye ikincisi olarak Kuşadası’ndan dönüyoruz.” diye konuştu.

HAKAN ÜNAL: BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKILMALI

Konya Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Futbol Takımı Teknik Direktörü Hakan Ünal futbol adına başarılara imza atan bu gençlere Konya futbolunun sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, “Necati TONGARLAK hocamızla birlikte yetenekli futbolcularımızla çalışarak buralara kadar geldik. Bundan sonra da Konya’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok. Türkiye'nin en iyi iki takımı arasında yer alarak Konya'mızı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonasını tamamlayıp Konya’ya Türkiye ikincisi olarak dönüyoruz. Bu çocuklar buralara kadar gelerek bu başarıyla kendilerini ispatlamışlardır. İnşallah desteklerle daha iyi işlere imza atacaklardır. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim