Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek
Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, gözünü yeniden lige çevirdi. Yeşil-beyazlılar ligin 15. haftasında yarın İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçerek moral Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Bugün sabah yeniden Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelece olan yeşil-beyazlılar, hava yolu ile İstanbul’a hareket edecek. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında yola çıkacak olan temsilcimiz, Adela Otel’de kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Geçtiğimiz hafta sonu ligde Duyarbakırspor’u hafta içi ise kupada Konyaspor’u mağlup etme başarısı gösteren yeşil-beyazlılarda sakatlıkları devam eden kaleci Akın, Erkan ve adalesinde yırtık tespit edilen Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca Konya Şekerspor’da Gaziosmanpaşaspor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Gaziosmanpaşaspor maçında kart gördükleri takdirde ligin 16 haftasında oynanacak olan Tokatspor maçında forma şansı bulamayacak. Ligin ilk yarısının sonlarına yaklaşılırken yeşil-beyazlıların tek hedefi evine alacağı galibiyetle dönmek ve Tokat maçı için moral bulmak.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un yarın İstanbul deplasmanında oynayacağı maçta Mardin bölgesi ulusal hakemlerinden Mehmet Nevzat Adal Düdük çalacak. Adal’ın yardımcılığını Ahmet Çiftçi ve Felat tekeş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yavuz Çetin. Yeşil-beyazlıların önümüzdeki Pazar günü oynayacağı 15. hafta maçında görev yapacak olan Mehmet Nevzat Adal temsilcimizin iki maçında görev yaptı. 2008-2009 futbol sezonunda oynanan bu iki karşılaşmanın ilkinde Şekerspor Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. İkincisinde ise Maltepespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 15. hafta maçlarıyla devam edilecek. Tamamı saat 13.30’da başlayacak 2. Lig beyaz ve kırmızı gruplarda 15. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup yarın: Çorumspor-Şanlıurfaspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) İskenderun Demir Çelikspor-Tepecikspor (İskenderun 5 Temmuz) Kocaelispor-Turgutluspor (İsmetpaşa) Altay-Bozüyükspor (Alsancak) Yeni Malatyaspor-BUGSAŞ Spor (Malatya İnönü) Balıkesirspor-Pendikspor (Balıkesir Atatürk) Diyarbakırspor-Ofspor (Diyarbakır Atatürk) Gaziosmanpaşaspor-Konya Torku Şekerspor (Gaziosmanpaşa) Kırmızı Grup bugün: Beypazarı Şekerspor-Mardinspor (Cebeci İnönü) Yarın: Denizli Belediyespor-Altınordu (Doğan Seyfi Atlı) Sarıyer-Körfez Futbol Kulübü (Yusuf Ziya Öniş) Adana Demirspor-Adıyamanspor (Adana 5 Ocak) Kırklarelispor-Ünyespor (Kırklareli Atatürk) Alanyaspor-Kızılcahamamspor (Alanya Oba) 1461 Trabzon-Eyüpspor (Ahmet Suat Özyazıcı) Fethiyespor-Bandırmaspor (Fethiye İlçe)
Editör: TE Bilişim