Bu sezon ligde ilk defa mücadele eden yeşil-beyazlı ekip maçlarda gösterdiği performansla büyük  takdir topluyor. Ligde ilk sezonunu geçirmesine rağmen tecrübeli rakipleri karşısında gösterdiği performansla göz dolduran İdmanyurdu ekibi 4. hafta maçında sahasında Samsun İlk adım Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Grupta lider olan Samsun temsilcisine 4-1 yenilen yeşil-beyazlı ekip sahadan puansız ayrıldı.
Sezonun 3. haftasında deplasmanda Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz ilk puanını hanesine yazdırmıştı. İlkadım karşısına bu moralle çıkan İdmanyurdu rakibine fazla direnmedi. İlkadım Belediyespor'dan 4 gol yiyen yeşil-beyazlı ekip maçın son dakikalarında Ayşe ile tek golünü buldu. Samsun temsilcisinin golleri ise Gül(2), Pınar ve Tuğba'dan geldi. Maçın sonlarına doğru yaşanan ikili mücadelenin ardından  oyuncular birbirine girdi görevlilerin araya girmesi ile yatıştırılan olayların ardından maçın hakemi Aslıhan Boyalı sporcuları sarı kartla cezalandırdı. Konya İdmanyurdu sezonun 5. hafta maçında deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya gelecek. 

SAHA: Merkez 2 Nolu  
HAKEMLER:Aslıhan Boyalı, Emre Koçyiğit, Burak Kuş
KONYA İDMAN YURDU:Ayşe, Mine, Selver, Kerime, Hatice, Esma, Sultan, Ayşe, İzel, Tuba, Naciye
SAMSUN İLKADIM BELEDİYESİ:Gönül, Betül, Gül, Ayşegül, Neslihan, Derya, Büşra, Tuğba, Gül, Pınar, Beyza A. Kübra, Merve, Deniz, Ebru, Leyla, Tuğçe, Hiçran
GOLLER: Gül(2), Pınar, Tuğba(Samsun İlkadım Bel.) Ayşe(Konya İdman Y.)

 
Editör: TE Bilişim