Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta bulunan Konya ekipleri ligin 4.hafta karşılaşmalarını tamamladı. Lige iyi bir başlangıç yapan Sarayönü Belediyespor, deplasmanda mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alırken, Akşehirspor deplasmanda 1 puan ile döndü. Ligde istediği sonuçları alamayan ve henüz puanı olmayan Ereğlispor ise kendi sahasında farklı kazanarak ilk 3 puanını aldı.

EREĞLİSPOR FARKLI KAZANDI

Ligin 3 haftasında rakiplerinden puan alamayan ve teknik adam değişikliğine giden Konya ekibi Ereğlispor, bu hafta kendi sahasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor ile karşı karşıya geldi. Hırslı ve güzel bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlı takım ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ereğlispor, ligin 4.haftasınıda 3 puanla tamamladı.

AKŞEHİR DEPLASMANDAN PUANLA DÖNDÜ

Ligde Konya ekiplerinden Akşehirspor, 4.hafta maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor’a konuk oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadele 1-1 sona erdi. Kırmızı beyazlı temsilcimiz ligin 4.haftasını 5 puanla 9.sırada tamamladı. Akşehirspor, ligin 5.haftasında Kepez Belediyespor’u konuk edecek.

SARAYÖNÜ İLK YENİLGİSİNİ ALDI

BAL 7. Grup’a iyi bir başlangıç yapan Sarayönü Belediyespor, 4.hafta maçında Manavgat Belediyespor’a konuk oldu. Yeşil siyahlılar, rakibine göre daha iyi bir futbol ortaya koymasına bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Mücadele Manavgat Belediyespor’un attığı tek golle 1-0 sona erdi. Konya ekibi 4.hafta sonunda 7 puanla 5.sırada yer aldı. Sarayönü Belediyespor, önümüzdeki hafta Ortaca Belediyesi’ni ağırlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim