Ahmet Şan’ın açıklamalarını fırsat bilen Konya düşmanları içlerindeki nefreti döktü. Konyalılara ve Konyasporlulara hakaret yağdıran köhne zihniyet ahlaksız saldırılarla haddi aştı

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın geçtiğimiz günlerde Nalçacılalar taraftarlar derneğinin organize ettiği gecede yaptığı konuşma Türkiye gündemine oturmuştu. Ahmet Şan’ın “Bugün Türkiye’nin bütün statlarında maalesef İzmir marşı söyleniyor. Sadece Konya’da söylenmiyor” açıklamasını bahane eden Konya ve Konyaspor düşmanlarına gün doğdu. Konyalılara ve Konyasporlulara nefret kusan bir kesimin hakaret ve küfürleri Konyalıları kızdırdı.

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN KONU OLMUŞTU

Ahmet Şan’ın kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan konuşmasının bir bölümünü alıp haberleştiren ulusal basının bu hamlesinin ardından olay sosyal medyaya düşmüş ve en çok konuşulan konulardan biri olmuştu. Bir kesim spor sever Ahmet Şan’ın açıklamalarına katılmadığını uygun bir dille dile getirirken bazıları ise haddini aştı. Yalan ve iftiralarla Konyaspor ve Konya’yı karalayan köhne zihniyet, hakaret ve küfürlerle de seviyesine ortaya koydu.

ANTALYA DA BOŞ DURMADI

Siyaset, spor ve sanat camiasından pek çok kişi Konya’ya olan nefretini bu vesile ile ortaya sererken, Antalyaspor taraftarı da boş durmadı. Her fırsatta Konyaspor düşmanlığı ile öne çıkan Antalyaspor taraftarı yaptığı açıklamada Ahmet Şan’ı istifaya davet ederek haddini aştı. Büyük Antalyasporlular Derneği adına bir açıklama yapan Aziz Çetin, “Tribünde siyaset yapılmasını istemeyen Ahmet Şan'ı, öncelikle Konyaspor taraftarlarının tribünlerde yaptığı siyasi eylemlere engel olmaya, engel olamıyor ise görevini bırakmaya davet ediyoruz” dedi.

EKŞİ SÖZLÜKTE ATOM BOMBASI PROVOKASYONU 

Şarkıcı Haluk Levent ise sıkça tekrarlanan ‘Konyaspor taraftarı DAEŞ’in öldürdüğü vatandaşlar için yapılan saygı duruşunu ıslıkladı” iftirasını yinelerken, Ekşi Sözlük’te ise Konyalıların tepkisini çekecek bir provokasyona imza atıldı. ‘kalas kafa’ isimli Ekşi Sözlük yazarının açtığı “Konya’ya atom bombası atılsa dünya ne kaybeder” şeklindeki başlık en çok yorumlanan başlıklardan biri haline geldi. Konya nefreti ile gözü dönmüş Ekşi Sözlük yazarları bu başlık altında Konya’ya olan kinlerini kustular.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim