Maçın başlarında karşılıklı ataklar yaşanırken, ilk gol Sarayönü Belediyespor’dan geldi. 21.dakikada ev sahibi öne geçerken, konuk takım Ereğlispor bu golden hemen 2 dakika sonra beraberliği yakaladı. Karşılıklı gollerin ardından ataklar sürerken, yeşil siyahlı temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, ilk yarının son dakikalarında bulduğu gol ile 2-1 öne geçti ve soyunma odasına önde girdi.

Maçın ikinci yarısında beraberlik golünü arayan konuk Ereğlispor, 53.dakikada Serhat’ın ayağından bir gol bularak maça denge getirdi. Bu golün ardından ev sahibi Sarayönü Belediyespor, rakip kalede etkili olmaya çalışırken, 60’da öne geçmeyi de başardı. Yeşil siyahlılar, farkı açacak pozisyonlar bulmasına rağmen bu fırsatlardan yararlanamadı. Maç son 10 dakikalık bölümüne girildiğinde, Ereğlispor Oktay ile maçın skorunu belirleyen golü buldu. Konya derbisi 3-3 berabere bitti ve Sarayönü Belediyespor ile Ereğlispor puanları paylaştı. Bu sonuç ile Sarayönü ekibi 23, Ereğlispor ise 8 puana yükseldi.

AKŞEHİRSPOR DEPLASMANDA KAZANDI

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Akşehirspor, 14.hafta maçında deplasmanda kazandı. Manavgatspor’a konuk olan kırmızı beyazlılar, bol gollü geçen maçta rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Akşehirspor, bu sonuç ile puanını 12’ye çıkardı. Akşehirspor, ligin 15.hafta maçında Medcem Silifke Belediyespor’u konuk edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim